-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlor
tag
Nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz de még így is sikerült az usb jeles tabot életre keltenem az első hozzászólásos összefoglalója alapján. Nekem 5% nál mindig megállt a flash toollal. és usb jeles lett a sok próbálkozás után. Ezután Teclast romot tettem fel de még az is csak 15-20 % ment fel de lett droid boot. Aztán Android_4.4.2_Op3nDott_Updated_Resize_v3 Ez simán feltelepült. nekem ez nem tetszett mert nem volt jó az akkukijelzés, gyárit akartam.... így megint flash toolal próbálkoztam és megint megállt 5 % nál, hiába dugtam ide oda akkor is megállt. Megint USB jel Végül végigcsináltam az egészet elölről csak most az Andorid_4.4.2_Op3nDott_8GB_Stock_No_Updates.zip et raktam fel, erre már ment a gyári tárhelybővítős cucc A megállást úgy küszöböltem ki hogy az összes szabad usb portba dugtam valamit és így nem állt meg 5% nál. Mindenesetre jól elment aznap a délutánom
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- SUSE Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest