- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
"mikor a Hold 356.600 kilométerre lesz a Földtől. Ez azt jelenti, hogy a lehetséges földközelséget 90 százalékig éri el"
Tehát még mindig van +10%-nyi, amennyivel közelebb is szokott lenni? Vagy most akkor hogy? Vagyis a 356k km a legközelebbitől 10%-al még mindig távolabb van? Tehát nem is lesz olyan közel? Vagy akkor amikor távol van akkor az mennyi? Vagy a 356k a 90%, a 100% meg az amikor érintik egymást?
Vagy én vagyok értetlen?Hol esik, hol szakad. Itt esik is, szakad is. Mikor lementem szemetelt. Mikor lent voltam szakadt, mikor hazajöttem szemetelt, azóta szakad.
De arra még akkor sem képes, hogy a téli sarat, mocskot, szemetet, salakot lehordja az utakról, járdákról. Ocsmány egy mocsok marad ez után a tél után is. Értem én hogy nem lehet tányértisztaságú, de hogy csikorognia kell a vastag sódernek/nak minden egyes lépésnél...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged