Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nana.
Engem anno sima diákmelós raktárosból úgy "léptettek elő" irodistává, hogy felfedeztem egy hibát az azonosítócímkén, amit évek óta használtak, és angolul volt rajta a szöveg. Kaptam érte privátban egy sört a magyar főnöktől, meg felajánlotta, hogy ne égessem magam a raktárban, menjek fel az irodára melózni. Persze ehhez kellett az hogy újító szellemű, és nagyon közvetlen, jó fej volt. Ki is rúgták érte. Mármint azért mert túl közvetlen volt, és állítólag nem tudta megoldani a feladatait. -
Mawyx
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Legfeljebb nem vesznek fel, de bocs már, de egy szimpla eladói állásra, ahová nem is kérnek nyelvet, de olyan adtlapon kell jelentkezni, amin minden angol, a gombok kivételével, mert a gombokon francia felirat figyeg, az azért kicsit érdekes
Szótárral fordítgattam, mert bár angolt nem kértek, de azzal még boldogultam is, de a franciával valahogy nem. Egy nyelvtudás nélküli, infó területen teljesen bénán mozgó ember tökéletesen megfelel a követelményeknek, de nem tudja kitölteni a jelentkezési lapot, mert nem tud nyelveket, de a számítógépet se használni fordításra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- D5 top - Heatkiller, EK
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Creality Nebula Camera
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szótárral fordítgattam, mert bár angolt nem kértek, de azzal még boldogultam is, de a franciával valahogy nem. Egy nyelvtudás nélküli, infó területen teljesen bénán mozgó ember tökéletesen megfelel a követelményeknek, de nem tudja kitölteni a jelentkezési lapot, mert nem tud nyelveket, de a számítógépet se használni fordításra.