Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Algieba
üzenetére
Futamidotol is fugg, de szerintem is jogos, nem csak a bank szerint.... Aki tanult kamatos kamatot , meg tudja mi fan terem az arfolyamingadozas, az tudja mirol van szo...
Csak halkan jegyzem meg, hogy en is idegosszeomlas vagy valami hasonlo szelen allok, meg ha nem is ri le rolam. Szivdobogas az alap, meg ogy nyugtatoval kezdem a napot. Mert felek. Felek, hogy nem vagyok eleg jo az uj helyen , ugy erzem keves vagyok.Felek az angolom miatt is, es egyszeruen nem tudom kontrollalni ami velem zajlik. Nem feltetlen a munkahellyel van baj - fel kell nonom hozzajuk, de egyelore nem erzekeltettek, hogy nagok lennenek az elvarasok- egyszeruen tul magasra teszem a lecet,es panikolok. Kivancis leszek, holnapi napom milyen lesz, bar mar elore rettegek. Hozzateszem-> nem adnak ra okot, az ok en magam vagyok.
-
kraftxld
félisten
válasz
Algieba
üzenetére
Ez a magáncsőd intézménye lett volna, még nem működik Mo-on.
Amúgy a házat addig el sem nagyon tudják adni amíg a jelzálog rajta van, tehát ha adásvételre kerül a sor akkor először ki kell tisztázni a hitelt róla.
A maradék tartozás pedig elviekben EU-n belől behajtható a kinti jövedelemből is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Byintek Love U14 Projektor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő