- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Elhiszem, hogy felhúzott. Meg is értem. Ha az én verdámat húzná meg valaki, az én agyam is felrobbanna.
Engem viszont a hangnem is felhúz. Főleg, hogy sokszor meg én kapom ezt.Mindegy.
Kicsit talán furcsa amit most írok, de végül is ez egy jó lehetőség volt (lett volna) egy ilyen embert megismerni. Elbeszélgetni vele a tettei okairól, megérteni a gondolkodását. Esetleg érdemben megmutatni a tettei következményét.
Szerintem ilyesmire nincs sok esély, lévén, hogy az ilyen emberek nem állnak nyilvánosság elé. Úgy nehéz tenni a dolog ellen, hogy még csak nem is ismerjük az elkövetőket.
Azért én nekiállok elolvasni amit ír. Tanulságos lesz.Thrawn!
Nyugodtság van. Nem akarok verekedni.
Egyébként sokat emlegetik ezt a ring topikot. Én nem lelem!
mod: meglett. Felveszem a könyvjelzőbe.Köszi azért csapos2!
Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest