Hirdetés

Aktív témák

• Ivan

csendes tag

Sziasztok!

Ezt a topicot, azért indítom, hogy mindenki leírhassa melyek szerinte a jó könyvek, mit érdemes elolvasni, meg esetleg az élményeinket is megoszthatnánk egymással:)

Leírok pár, szerintem alapművet, ami így elsőre eszembe jut, hátha sikerül elindítanom valami társalgást a könyvekről. Itt van a Gyűrűk Ura(Tolkientől ha vki nem tudná:) ), ami mára már kicsit közhellyé vált a film, meg a sok kis műanyag fröcsöntött figura meg az egyebek által, de a könyv akkor is nagyon jó, és érdemes elolvasni az előzményekkel egyetemben. Akkor Frank Herbert Dűné-je is nagyon jó könyv, mind a 3 kötetet is többször elolvastam, nagyon jó, izgalmas, hangulatus Sci-fi. Aztán Merlétől is olvastam rengeteget, 3 könyv volt ami nagyon tetszett: Malevil, Mesterségem a halál, Két nap az élet. Sorrendbe is raktam őket, a Malevilben, a kedvencemben egy litium atombombát dobnak le, és Párizs felett felrobbanva elpusztitja egész Franciaországot, csak néhány kisebb eldugott hely marad épen, köztük Malevil is. Arról szól nagyon röviden és tömören:), hogy a malevili kis közösségnek, hogy sikerül túlélnie az lítiumbombát, és lassan újra nekikezdeni az életnek, csak közben jópár probléma merül fel.....(amit persze megoldanak több kevesebb sikerrel:P)

Aktív témák