Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba No. 1
tag
A tegnapelőtt megjelent Sony frissítésről kinek mi a véleménye?
-
Csaba No. 1
tag
Az OLED display-vel készült tv kétségtelenül a legjobb a piacon jelenleg.
Beégésmentes Boldog Új Évet Kívánok minden tulajdonosának! -
Csaba No. 1
tag
válasz
janos666
üzenetére
Senkit nem szapultam, ha visszaolvasod a kommentjeimet. Idetévedtem, megkérdeztem, hogy mi van, ha valakinek beég az OLED-je.garanciális időn belül / #22476/ Erre kaptam egy választ, h uncsi már a téma, olvassam vissza az egy évvel ezelőtti kommenteket. Köszi!
dgyuri0123: Tudtad, hogy a Ferrarinak is van márkaszeríze, ahol motort is cseréltek már?

Igaz, hogy ég, és Föld az OLED, meg a Ferrari, de majd kommenteld, /ha beég az oleded display-je/, és azt is ki kell cseréltesd jópénzért! Persze, ha megéri!

Na szevasztok oledesek!
-
Csaba No. 1
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Karácsony lévén örülj, hogy csak annyit mondok, hogy nagy az arcod!

-
Csaba No. 1
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Attól, hogy nincs oledem, még érdekelhetnek a technikai részletek, kérdések, nem? Nem vagyok napi szinten ezen a topikon, de úgy látom, a vendég érdeklődőket nem szívesen látjátok.
Ezért kérdeztem alább a beégésről, de gyorsan el lettem "küldve", hogy olvassak egy évvel ezelőtti kommenteket. Nem tudtam, h egy éve komolyabb téma volt itt a beégés.
De majd máshonnan gyűjtök infót! -
Csaba No. 1
tag
válasz
sakal83
üzenetére
Isten ments, dehogy veszek oledet! Jól elvagyok az 55xf9005-tel. Meg is bolondulnék, hogy ha kiadnék 5-600 ezret, és mást se néznék, csak a logót, h mikor marad ott a helye. Persze ha lejárna a garancia, abban a pillanatban gond lenne vele. De kivárom ezt a pér évet, addigra beindul, ill. olcsóbb lesz a Sony Microled technológiája, ami kiküszöböli az organikus led problémát.
Az LG helyében minden tévéjébe oled displayt tettem volna már évek óta, ugyanis pár hónap múlva felépül Kínában az oled displayket gyártó cég, és felére esik le az ára. Nem használja ki az LG a piaci előnyét. -
Csaba No. 1
tag
És mit szólnak a gyártó cégek a garanciális időn belüli beégéshez? Csere? Kuka? Pénzkidobás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor