Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg tapasztalata AppleTV+ és BX párossal?
Iphone-ról van kiküldve, jobb oldalt a DV megjelenik, de olyan, mintha kis időnként váltakoznának a színek, pl. az arc hol sötétebb hol világosabb, mintha valami belenyúlna és javítani akarná. -
Draken
őstag
Van itt olyan, akinek LG tv - Telekom otthoni szolg. párosa van? LG távval nem sikerül előcsalogatni a channel list-et.
-
Draken
őstag
Valószínűleg én bénázok, de sehogy sem tudom működésre bírni a plexet, a tv-n lévő app kiabál, hogy régi verzió, frissítettem de így sem jó - letöltés után az adott mappában nem találja, amit épp le szeretnék játszani. Médiaszerverként észleli a gépen lévő megosztást, ebben az esetben viszont a külön srt-t nem tölti be..ötlet/tipp?
Köszi -
Draken
őstag
Sziasztok!
Időközben beizzítottam a bx-et. Esetleg tudtok linkelni/írni megfelelőhöz közeli beállítási értékeket? sdr-game mód(hdr) stb.
Köszi! -
Draken
őstag
Egyelőre egyedül vagyok, úgyhogy holnap kezdek hozzá az osszerakásnak, de valaki step by step mondja már el vagy linkeljen egy videót..miután felraktam a talpát (bx) mégis hogy emelem fel és rakom fel az asztalra hogy véletlenül se hajlitsam meg vagy tegyek kárt benne.. köszi
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Holnap megyek bx-ért. Ha kibontásra kerül a boltban, mivel teszteljem le gyorsan? Illetve ha ki van bontva, hazavitel után hogy tudom a legbiztonságosabban a tv állványra felrakni? Köszi bármilyen infót! -
Draken
őstag
Aki BX-et használ: ténylegesen észrevehető a kevésbé jó mozgás megjelenítés? Gondolok itt focira, netflixes tartalmakra vagy akár gaming téren valami pörgősebb jelenetre? Más: a héten hívnak, hogy mehetek a tv-ért, mire figyeljek, milyen tartalmat vigyek magammal, amin kijöhet, ha esetleg hibás a panel?
-
Draken
őstag
A héten én is (valószínűleg) bx tulaj leszek. Tudtok esetleg pár HDMI 2.1 kábelt linkelni, ami biztosan bevált már nálatok?
Köszi! -
Draken
őstag
Sziasztok!
Mivel a mai nap költözünk és a tv-t nem viszem, eljött az idő, hogy vegyek egy oled tv-t. Jelen körülmények között csak a bx fog belférni a keretbe. One x, normál tv adás, és egyéb tartalom fogyasztás (sorozatok filmek) a cél. Remélem, hogy egy pana ex780 után nem lenne csalódás a bx sem. A kérdés: gari kiterjesztést/biztosítást vettetek hozzá? Köszi -
Draken
őstag
Sziasztok! Mindenki a C/cx-et használja vagy épp akarja megvenni. Kicsit kevesebb hsz születik bx-el kapcsolatban. Mi lenne ennél a hátrány cx-hez képest? Alzán egész jó áron megy.
-
Draken
őstag
válasz
sebesvarib
üzenetére
Bár nem oledem van, hanem pana ex780, de inkább LG-t ajánlanám a kezelőfelülete miatt. Amennyire egyszerű, annyira fapados
-
Draken
őstag
sziasztok! c8-at újonnan lehet még valahol kapni? vagy egyéb ajánlott oled, aminek az ára nem az egekben van? köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor