- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hysterycs
tag
Nálam sem megy az app store 23.20.40 szoftverrel, 77C4, valamint az LG S75Q soundbar sem áll vissza default hangkimenetnek bekapcsolás után (EARC), a tv észleli a soundbart, de outputkent mindig tv hangszórót kapok csak. Nem tudom, hogy ez a probléma is összefügg szoftverfrissitessel, de ma tűnt fel és pár napja biztosan jól működött még.
-
Hysterycs
tag
Sziasztok, most váltottam LG 65 C1-ről 77 C4-re. Feltűnt, hogy inaktivitas esetén nem aktiválódik automatikusan a képernyővédő, kivéve a Plexet, de ott az app sajátja fut. Tudnátok segíteni,hogy ezt hol lehet bekapcsolni? Végignéztem a menüt,de nem találtam. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Hysterycs
tag
Sziasztok,
Egy LG OLED65C12 típusú tv-m van, feltűnt, hogy a Profile 7 típusú Dual layer Dolby Vision tartalmakat csak HDR-ben hajlandó lejátszani Plex használatával, vagy akár direktben USB-n keresztül is. A Profle 5 és Profile 8 megy simán minden gond nélkül. Lehetséges, hogy a tv egyszerűen nem támogatja a Profile 7 DV-t? Ha így van, az elég gáz egy ilyen értékű tv-nél, valahogy az LG a promo anyagokban nem hívja fel a figyelmet erre. Mint ahogy a DTS támogatása is hiáynyzik.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged