Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.lajos
tag
A sok apró fény az user error, háttérben a karácsonyi díszítések fénye látszódott.
Ezen a képen jobban látszódik a függőleges csíkozódás. Akkor ez akár normálisnak is mondható és bejáratással talán megszűnik?!! -
b.lajos
tag
[kép]
Sziasztok,Eléggé hosszú vajúdás után végre a tegnap este 6-kor kihozták a 65C5-öt. Ma kicsomagoltam, felszereltem a falra, ajánlott beállításokon végigmentem, aztán a mellékelt képen látható függőleges csík fogadott, mellette még van kettő három de lényegesen halványabb. Elöre is köszönöm ha véleményeznétek. Ha jól tudom eláltatok a vásárlástól, vagy mi a teendő ilyenkor?!!
Még egy apróság, felül látható 6 vagy hét kis világitó akármi, az pixel hiba akar lenni?
-
b.lajos
tag
Sziasztok,
Jól látom, hogy az LG 65” C5ELB vs C51LA között csak a távirányító a különbség? Ha igy van akkor ez mit jelent, pontosabban miben jobb vagy rosszabb a két távirányító? -
b.lajos
tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nagyjából hasonlóan gondolom, most már 12 éve megy probléma mentesen, es fene sem tudja milyen lenne az új. Viszont az is igaz, hogy nem akkor kellene másikat venni ha ez netán elromlana, hiszen akkor nem bíztos, hogy jó akciókat fog ki az ember.
Na mindegy, köszönöm mindenkinek a hozzászólást, javaslatot, aztán majd meglátom, túl jó ez a tv, hogy csak úgy bedobozolja. -
b.lajos
tag
Sziasztok,
Egyszer-kétszer már nekifutottam a tv vásárlásnak, de valahogy mindig sajnáltam lecserélni a pana 50”GT60-at. Szóval az lenne a kérdésem, hogy pl egy 65”-os LG C5 a panel méreten kívül mit tud pluszba adni az említett panához képest? Felhasználási cél amolyan mindenes, tv adások, netflix és társai, szerverről filmek.
Köszi, ha valaki pár szóban részletezné. -
b.lajos
tag
Ha már ilyen szépen belejöttem, akkor még egy kérdés, a Sony Bravia KE-55A8P 350ezer, jelenleg van 400ezer alatt jobb ár/értékű ajánlat?
Illetve azt olvastam a KE betűjel az egyesült királyság piacára gyártott termék, gondolom ez nem okozhat problémát, elvileg az is europai piac. -
b.lajos
tag
Sziasztok,
Egy pana 50GT60-as plazmát érdemes lecserélni, mondjuk egy 55colos SonyA8-ra?
Felhasználás nagyon vegyes, filmek szerverről, mindenféle tv adás, benne sok sporttal és sok netflix-el. Illetve előbbit kb mennyit érhet?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG OLED C1 55"
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A sok apró fény az user error, háttérben a karácsonyi díszítések fénye látszódott.
Sziasztok,