Hirdetés
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi83
csendes tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Most megcsináltam így és működik

-
Norbi83
csendes tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Kezdek megvilágosodni

Az volt az eredeti terv mielőtt meglett az Apple, hogy azt rákötöm hdmi-vel a tv-re plusz lan kábel nas felé, majd egy optikai kábellel vissza az erősítőbe a hangot a tv-ből. Csak úgy tudtam a DD és DTS hangok nem mennek vissza úgy hogy azt az erősítő annak is érzékelje. A filmek nagy részén többnyire is dd vagy dts hang van és én azzal elvagyok.
Viszont ha ez így működik akkor egyáltalán nem ragaszkodom komolyabb hangokhoz mivel az erősítőnek valóban ez a max. Tudja még HD master audiot de az meg ritka mint a fehér holló. -
Norbi83
csendes tag
válasz
energomatt
üzenetére
Hát igen én sem szeretnék most még erősítőt is venni. Már így is bőven túlszárnyaltam az eredeti erre a témára szánt keretet.
-
-
Norbi83
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam LG 65b7v-re, illetve vettem egy Synology ds218+ nas-t és egy Apple TV 4k-t.
Ezekhez adott még egy régebbi típusú Harman Kardon 365 házimozi erősítő amit nem szeretnék cserélni csak az új házimozi hangok miatt.
Gigabites router+nas+Apple tv összekötés megoldva ez a része működik is megfelelően.
A kérdés az lenne, hogy a tovabbi összekötést hogy lehetne megoldani úgy, hogy a régebbi erősítő miatt a lehető legkevesebb kár származzon az egészből kép és hang téren is. Illettve az erősítő is megkapja a dolby digital és dts hangokat mert azokra még képes.
Kössem össze az Apple-t a tv-vel hdmi-n keresztül és esetleg a tv-ből optikai kábellel vissza az erősítőbe a hangot?
Ha erősítőbe kötöm közvetlen az Apple-t akkor viszont a képpel lesz bajom mert az erősítőn csak 1.4 hdmi van.
Nem tudom hogyan lehetne az egészből a legjobbat kihozni. Nem vagyok túl tájékozott ebben a témában és ehhez szeretnék segítséget kérni. -
Norbi83
csendes tag
Már nagyon régóta olvasgatom a fórumot és sok hasznos infóhoz jutottam ezáltal. Most jött el az a pont, hogy nem bírtam tovább várni és megrendeltem 695e-ért a LG 65b7v-t. az emagról

Egy Panasonic 46g20 plazmát fog váltani. Nagyon szerettem ezt a készüléket és remélem az újban sem fogok csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor