Hirdetés
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz Pipitaa #90429 üzenetére
Nyugi én se voltam ezzel tisztában agyfaszt is kaptam amikor első szürke jelenetnél megláttam a csikokat. Aztán másnapra meggyógyult" szerintem ez is el fog tünni nálad. No para.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Pipitaa
újonc
válasz Pipitaa #90429 üzenetére
Sziasztok! Sikerült visszavinni a tévét, és hibás volt! Cserélték is volna, de..... volt még egy utolsó Original dobozosnak tűnő készülék amit kibontattam, hogy próbáljuk ki nehogy az is hibás legyen! Amikor kibontották nem vt a kijelzőn a gyári védő fólia, (az eladó szerint lefelejtették biztos ) ami nagyon elbizonytalanított, ezért nem is hoztam el és a pénzt visszakértem! Köszönöm a segítségeteket bízom benne hogy akcióba hozzá jutok egy jó Oled tévéhez, bár most kicsit elbizonytalanodtam!
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Pipitaa #90449 üzenetére
Jól tetted.
Ne mondj le róla, kifogtál egy hibás darabot.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
apszi
őstag
válasz Pipitaa #90486 üzenetére
Ha csak azt veszem, hogy a G2-re 5 év panel garancia van (csak a panelra, a kötelező 3 éven felül minden egyébb szervizköltség téged terhel), már jobban megéri, és a panel is hűtőbordás, elvileg strapabíróbb lesz, és még fényerőnben is nyersz egy csöppet. A C3 a C2-vel van pariban. Szemezgettem vele én is, mert ritka jó árban van a 65"-os.
[ Szerkesztve ]
-
kolosszus87
senior tag
válasz Pipitaa #90486 üzenetére
C3 szinte ugyanaz mint a C2 minimális fejlesztéssel, a G2 egy kategóriával felette van, magasabb fényerőt, látványosabb HDR-t kapsz mint a C3-val.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Baldur's Gate 3
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest