Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
alaves #63762 üzenetére
a pixel eltolásnál én bátran kijelentem hogy nem vélelmezés, hanem 100% hogy csak "elodáz" bizonyos dolgokat
annyit tesz, hogy próbálja a ledeket egyenletes terhelésnek kitenni, se többet se kevesebbet, illetve a tartós statikus tartalmakat így némileg dinamikussá teszi
ettől független az x használati idő ugyanúgy beégést/kiégést eredményez
valaki találóan kiégésnek hívta, és valójában tényleg az
öregszenek a led-ek, idővel csökken a fényerejük, és ha tartósan ugyanazt a terhelést kapják akkor "beég" - gondolom nem mega a fehér oled, hanem előtte a szűrő -
azt tegyük hozzá, hogy egy lcd is öregszik csak nem olyan mértékben, benne a led-ek szintén, és bármikor meghalhat az is ( : - a ccfl csöves régei megoldásoknál nagyon látványos tudott lenni a dolog és sokszor viszonylag gyorsan is 5 éven belül -
nekem viszont ekkora élményt egyik megjelenítő sem adott, vannak a technek hátulütői de bőven kárpótol az élmény
tegnap megnéztem az "új" gears5-öt, azért új, mert lcd-n köszönőviszonyban sem volt a látvány azzal amit tegnap láttam ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest