Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daneel_hu

addikt

válasz bobojszan #50275 üzenetére

"...képezeljétek, kijött a Digitől egy emberke és átkötötte a kábelezést optikaira, viszont a nagy munkálatokban a balfasz valahogy nekidőlt a TVnek és ezt csinálta."

Soha ne hagyj egyedül senkit a házban / lakásban.
    Még akkor sem ha fontos munkálatok alkalmával - szerinted - korrekt emberre bíztad a dolgot.
    Nem azért mert szándékosan kárt fognak okozni, vagy esetleg nem úgy csinálnak meg valamit ahogy szeretnéd, hanem azért mert a legjobb kommunikáció esetén is előfordul, hogy valamit másképp fognak elvégezni, vagy adott esetben totálisan elbasszák azt.

Sőt, ha ott vagy végig egy ilyen szerelésnél, munkavégzésnél és kételyeid támadnak az elvégzett munka minőségét,- vagy irányát illetően, akkor bátran kérdezz rá közben mert nem biztos, hogy hülyeséget gondolsz vagy épp kérdezni akarsz az adott illető(k)től.
    Inkább a folyamatos kommunikáció mint egy elbaszott meló - amely adott esetben irreverzibilis.

Gondolj arra, hogy komoly nevű cégek vesznek fel - sajnos(!) - tudatlan, hozzá nem értő figurákat ilyen rutinfeladatokra. (optikai kábel-szerelés stb...).
    Ugyanez igaz bútorasztalosokra, ajtóscégekre, parkettásokra, festőkre, villanyszerelőkre és egyéb hasonló tevékenységre.

Én azt szoktam csinálni - ha vadidegen érkezik a lakásba -, hogy a telefonomat videóra állítom és odateszem mondjuk a nappali egy olyan pontjára, hogy több órát is rögzíteni tud. Még akkor is ezt tettem amikor legutóbb a bőrkanapét elvitte valaki a vaterán keresztül. Idegen figura érkezik a lakásba, sosem tudhassad. :D

Ha pedig neadjisten' valami felújítási munkálatot bízol valakire, akkor jobb ha teljes para van és végig ott ülsz a helyiségben - hacsak nem épp bontó munkálatokról van szó. Mert biztosan nem úgy fogják csinálni ahogyan TE elképzelted.

Sajnos tanulópénz, ahogy a többiek írják. :(

• KTTech

veterán

A panaszlevél jó kezdés, bár nem tudom mennyit fog segíteni, a Digivel nincs ilyen tapasztalatom (csak előfizetőjük vagyok Mo-n, ahogy a UPC/Vodafone-nak is, csak másik helyen... meg a Virgin Media-nak, ami egy rémálom, de nem nagyon van itt más...).
    Amikor még a UPC-nél dolgoztam, külön kezeltük a technikusok által okozott károkat (és gyakran búcsút mondtak az illetőnek), de nem én csak továbbítottam a csoport fele a problémát, nem foglalkoztam vele.
    Teljes kártérítésre azért nem számítanék.
    A biztosítót is érdemes megkeresni, ha van lakásbiztosítás, mit mondanak rá.

Nyugodtan rakhatod az újat fali konzolra, nem lesz vele gond. Ha esetleg nagyon sokat húzkodnád, lehet olyan konzolt kapni, ami kihúzható/elfordítható.

• ΞΔGLΞ

nagyúr

Ti mit csinálnátok, a verekedésen kívül?

Azt, hogy ezt most benyeled. Egyedül hagyni valakit a lakásban/házban, akit nem ismersz, hogy szereljen? De ha már így van...Utána lótifutiban kiengeded mielőtt csekkolnál mindent?
    Kb 20 ezer körül olyan (netes) kamerát kapsz már, ami egyértelműen bizonyítana mindent, de továbbra sem hagyunk senkit egyedül szerelgetni sehol, hacsak nem 100%-ban megbízol benne...
    Egyébként nincs semmilyen kép.

Új hozzászólás Aktív témák