Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daneel_hu

addikt

válasz dgyuri0123 #25631 üzenetére

"Nagyon arra koncentrálsz, hogy az LG olednek mennyire gyönyörű képe van, ami persze igaz is, mert mai napig imádom a sajátomat is. A technológiából fakad, hogy látványosan szebb képe van, mint bárminek. De... mozgásban, bandingban, zajban, fekete közeli inhomogenitásban, mérésekben vannak különbségek. "

Ez 2017-re még talán igaz volt, de 2018-tól ez sem él már.
    Nincs és nem tudsz olyan tesztet vagy mérést hozni ami miatt nem LG termék nyert volna bármilyen oled-kategóriában 2018-tól.
    2017-ben volt még az A1, az elég sok díjat besöpört, és mérhető is volt az előnye.
    A sony-nak tuti jobb a mozgása - ezt el is hiszem - de mérés mégsem igazolja. (vagy nem láttam ezt)

Overall kategóriában C8, olcsó kategóriában B8, prémiumban (x dollár ár feletti) kategóriában az E8, és ki tudja még miben nem nyert az LG.
    Biztosan van olyan győztes is, amely nem LG-készülék lett, de ilyet régen láttam már. :)

Nagyon drága kategóriában pedig egyszerűen nincs megoldása a többi gyártónak, lásd W8.
    Idén jön a R9(rollable) és a 88Z9, szerintem ebben sem lesz konkurens termék, egyszerűen nem lesz megengedve.
    77 colos kategóriában sem tudsz olyan tévét mondani ami versenyezhetne a 77C8-al.

Árelőny még nem redukálódott, többnyire csak 55 colban. 65-re ez már nem igaz, 77-re pedig bőven nem.

Az az igazság, hogy (w)oled-ben az LG diktál, az, hogy egyáltalán van ilyen termék más gyártónál is az kizárólag az LG érdeme, ők engedik meg.

Persze ettől még nekem is bejön, hogy van más gyártó... ez mégiscsak nekünk, vásárlóknak kedvez.
    Mindenki azt vesz amit akar, peace. :)

Új hozzászólás Aktív témák