Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
válasz
OPiiPO #22714 üzenetére
Ha kuldenel egy linket ahol en is elolvashatom hogy mennyivel ellenallobb a 8as panel akkor megkoszonnem!
Mert en meg errol nem hallottam. Az nem fair hogy olyat igertek valakinek hogy nrm fog beegni mikozben meg tu sem hasznaljatok a keszuleket egy eve....es tegyuk fel ha valaki nem 1 hanem 3evig szeretne HASZNALNI a keszuleket? Foleg ha apa megveszi reszletre 20evre aztan sirnak ha beeget de meg evekig fizetik....
Tudom az enyem 2016os modell nagyon elavult hisz a 8as már nem is curved es a 3d sem fert bele a dobozba a sok beeges gatlo hardver miattmint pl az android oled kikapcsol nehogy beegjen valam?
Van a csaladban philips oled 18as modell majd postolom ha vegre beegett de sajnos meg csak 2 hetes, idosebbek hasznaljak igy varni kell...Tudom nem sokan fogjak kipostolni a beegest mert utana nehezebb aproban meghirdetni
igy szerintem orulhetnek az erdeklodok hogy van aki oszinten bevallja.
De ne legyen igazam majd mindenki dobjon fel egy sajat piros vagy narancs kepet jovo ilyenkor es akkor beszelgetunk.ES KIEMELNEM AZT IS LEIRTAM HOGY MAR NEZEM AZ UJ OLEDET MERT A BEEGES ELLENERE OLYAN A KEP HOGY BEHU. BESZA. VALAMINT HDR TARTALMAKNAL NEM IS LATSZIK A BEEGES.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest