Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Főleg h a pletykák szerint a foxconn kavarása miatt a samsung is lg panelekre kényszerül, így nemhogy drágul az olcsóbb lcd piac, de az lgnek igencsak nagy ráhatása lesz. Lg így elég jó pozícióba kerül, olcsó lcd szegmens s oled piac övé, kb egyedül a drága lcd panel van amiben nem csak az övék lassan...
(#1911) Joshi Én is sokáig agyaltam egy 65ös oleden, de végül megelégszem sztem egy 55ös lcdvel 5öd annyiért, aztán majd pár év múlva mikor lesz valós qled s elkezd lejjebb menni oled ára, talán befizetek rá...
-
zsoltictrl
csendes tag
válasz
Partizan182
üzenetére
Már vagy 7 éve várok es a kisebbik LG tv-em pedig jól bírja semmi baja de már le szeretnek cerelni

-
Joshi
titán
válasz
Partizan182
üzenetére
"Aki 400 ezres 4k OLED-re vágyik az pár évig még ki kell hogy bírja, idén ilyesmi biztos nem lesz."
Attól tartok hogy jó pár évig várnunk kell. De én várok, nekem nem ér egy 65"-os tévé milliókat. Még az is lehet hogy addig várok amire az LG is RGB OLED-el jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobilinternet
- Temu
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED C1 55"
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor