Hirdetés
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz
chris0000 #10659 üzenetére
A youtube is tartalmaz jópár ilyen videót, ahol a "0 km-es" oleden orbitális sárga kontúr s beégést magyaráz az ember, és persze alázza az oledet, soha többé, stb. Ahogy azt sem hiszem el, ezt sem érzem teljesen igaznak. Ez csak pánikkeltés, trollkodás, a konkrét tartalom és működési körülmények ismertetése nélkül.
Ez magánvélemény, így kérem kezelni a hozzászólást. -
Tulku
veterán
válasz
Nem ekézni, vádolni akartalak...ha így jött le akkor az én hibám...mindösszesen - mivel az én habitusom is ilyen - csak arról írtam, lehet, hogy pár trükkel visszahozható...de úgy látom itt komolyabb dologról van szó...
Egyébként ezt az újracsomagolt dolgot azért már nem kellene eljátszaniuk 2018-ban...vagy mégis? (nem feltétlenül hozzád szólt a kérdésem...)
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Arra a kérdésre válaszoltál már, hogy mekkora oled fényerővel használod?
És az első pár órában sokkal érzékenyebb is image retention-re, mint napokkal-hetekkel később. Lefutott az automatikus képernyő kompenzáció egyszer is?
Fél éve nyúzom a sajátomat (910V), tévéműsort is nézünk rajta bőséggel, de még kép visszamaradást sem tapasztalok, nemhogy beégést. Járasd mozgóképpel, visszafogott oled fényerővel még egy napig és ha nem tűnik el a "beégés", akkor tényleg valami rejtélyes hibája van annak a tévének.
-
törölt tag
válasz
Azóta se tűnt el? Nézel rajta 5-10 perc videót és éppúgy ottmarad? Mert akkor ez hibás sajnos.
(A bejáratásról én se hallottam korábban, vagy csak elfelejtettem azóta. Rákötöttem gépre (55B6J) és ment, beégés nem volt. Hasonló IR igen, de az a technológiából ered, illetve a korábbi modelleken ez markánsabban jelentkezik is, állítólag.)
-
ablack
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest