- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple notebookok
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz chris0000 #10659 üzenetére
A youtube is tartalmaz jópár ilyen videót, ahol a "0 km-es" oleden orbitális sárga kontúr s beégést magyaráz az ember, és persze alázza az oledet, soha többé, stb. Ahogy azt sem hiszem el, ezt sem érzem teljesen igaznak. Ez csak pánikkeltés, trollkodás, a konkrét tartalom és működési körülmények ismertetése nélkül.
Ez magánvélemény, így kérem kezelni a hozzászólást. -
Tulku
veterán
Nem ekézni, vádolni akartalak...ha így jött le akkor az én hibám...mindösszesen - mivel az én habitusom is ilyen - csak arról írtam, lehet, hogy pár trükkel visszahozható...de úgy látom itt komolyabb dologról van szó...
Egyébként ezt az újracsomagolt dolgot azért már nem kellene eljátszaniuk 2018-ban...vagy mégis? (nem feltétlenül hozzád szólt a kérdésem...)
-
dgyuri0123
nagyúr
Arra a kérdésre válaszoltál már, hogy mekkora oled fényerővel használod?
És az első pár órában sokkal érzékenyebb is image retention-re, mint napokkal-hetekkel később. Lefutott az automatikus képernyő kompenzáció egyszer is?
Fél éve nyúzom a sajátomat (910V), tévéműsort is nézünk rajta bőséggel, de még kép visszamaradást sem tapasztalok, nemhogy beégést. Járasd mozgóképpel, visszafogott oled fényerővel még egy napig és ha nem tűnik el a "beégés", akkor tényleg valami rejtélyes hibája van annak a tévének.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
törölt tag
Azóta se tűnt el? Nézel rajta 5-10 perc videót és éppúgy ottmarad? Mert akkor ez hibás sajnos.
(A bejáratásról én se hallottam korábban, vagy csak elfelejtettem azóta. Rákötöttem gépre (55B6J) és ment, beégés nem volt. Hasonló IR igen, de az a technológiából ered, illetve a korábbi modelleken ez markánsabban jelentkezik is, állítólag.)
[ Szerkesztve ]
-
ablack
senior tag
Fólia rajta van a hátlapon például? Azt nehéz visszarakni rá ha kiállított volt.
Bár lehet hogy új, de hibás a panel. Amoled/oled kijelzős mobiloknál olvastam már olyat hogy ugyan azon típuson belül azonos használat mellet valamelyik kijelző sokkal hamarabb beég.[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest