Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rootmin

tag

válasz Celtis #106015 üzenetére

Ma délután kizöldült. Le is csaptam egyre :K Azóta ismét elfogyott.
    Olvasom ezt a topicot is már 5+ éve, a plazmásat 10x éve, ha megjön a "kicsike", valószínűleg lesz pár kevésbé off HSZ-em is, végre :)

Egy kis személyes szösszenetet engedjetek meg. Talán más is magára ismer :) Jópár éve, hogy elkezdtem spórolni egy 55CX-re, aztán mikor meglett az összeg, inkább befektettem. Úgy alakult, hogy sokszorosát sikerült mellé tenni az évek alatt, és bár nagyon-nagyon sokszor elcsábultam volna, kitartottam az új cél mellett: lakáshitel-önrész lett a felhízlalt, egész jól kamatozó összegből. Aztán szállóige lett itthon, először lakás, aztán a TV. Rengeg túlórán innen, sok lemondáson túl, idén nyáron meglett a lakás. És most meglett a TV. Még nincs itt a cucc, de már most nagyon boldog vagyok. Egyetemista korom óta mindig csak "kukázott" AV cuccaim voltak, ez lesz az első újonnan vett kütyü itthon. Tudom, hogy imádni fogom, mert munkám miatt sok kiváló display megfordul a kezem alatt, pontosan tudom mire képes a régi plazmámhoz képest (amit amúgy még mindig imádok). Az élet sok küzdés, néhány boldog pillanattal. Én most megállok egy mosolyra. Aki itt van, hobbista, tudja értékelni, milyen öröm ez, jóval több mint amit az átlag személő sejt mikor megállapítja, hogy "aha jó nagy drága TV-t vettél fiam" :).

Személyes OFF.

Új hozzászólás Aktív témák