Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz ndomokos #104905 üzenetére
Vegyél egy G szériás LG OLED TV-t - azokon olyan fasza hűtőborda van, hogy gyakorlatilag tényleg nem égnek be. Mondom a különbséget:
Nekem az előző C9-es LG OLED Our Planet című David A. narrált természetfilmje az Édesvíz epizódnál, mert ez a kedvencem, rögtön a legelején az Our Planet felírat oda ghostolt (IR) a jelenetet váltó következő képre (egy sárga sivatagos jelenet jön ahol repül a kamera, viszont halványan állt rajta a felírat 2 másodpercig).
Szóval a normál EX panelek ennyire ghostolnak és oda is kokszolnak előbb utóbb.
Most G3 van (gyakorlatilag = G4) ami tökéletesen teljes mértékben mentes a ghostolástól, pedig tudjuk, hogy majd kétszeres fényerőt tol.
Ennyit számít a hűtés - ezért én a G szériát venném kizárólag. Telekomnál szerintem van, bár nem néztem.
[ Szerkesztve ]
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
addikt
válasz ndomokos #104905 üzenetére
"az én felhasználási szokásaimhoz nem tudom mennyire megfelelő az Oled, főleg a statikus tartalom miatt, mindig ugyanazok a tv csatornák logói, este sokszor bekapcsolt tv-n alszik el a gyerek néha úgy maradt hosszabb időre a műsorújság is, de elvileg a mai modellekben sok védelem van a beégés ellen"
Nekem hasonlótól égett be a Duck TV logó. Meg egyéb más is annyira, hogy nem volt egységes a panel. Védelemmel, pár ezer óra után, alacsonyabb fényerő mellett. Úgy, hogy egyébként az első két évben nem sokat, kizárólag konzolos játékra volt használva, és akkor még egységes volt a kijelző.
Viszont garancián belül az LG -nél könnyen megy a panelcsere.
"50-50 kb. Világosban oldalról kap fényt a szoba 1 nagy ablakon kb. félig engedve a redőnyt."
Ha nem kap közvetlen fénycsóvát a kijelző, akkor ez oké. Az LG szerelője azt mondta, hogy az ebből felmerülő meghibásodás sem ritka. Valószínű nem mindenkinél jelent problémát, de a panelnek nem túl jó.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest