Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
ndomokos #104905 üzenetére
Vegyél egy G szériás LG OLED TV-t - azokon olyan fasza hűtőborda van, hogy gyakorlatilag tényleg nem égnek be. Mondom a különbséget:
Nekem az előző C9-es LG OLED Our Planet című David A. narrált természetfilmje az Édesvíz epizódnál, mert ez a kedvencem, rögtön a legelején az Our Planet felírat oda ghostolt (IR) a jelenetet váltó következő képre (egy sárga sivatagos jelenet jön ahol repül a kamera, viszont halványan állt rajta a felírat 2 másodpercig).
Szóval a normál EX panelek ennyire ghostolnak és oda is kokszolnak előbb utóbb.
Most G3 van (gyakorlatilag = G4) ami tökéletesen teljes mértékben mentes a ghostolástól, pedig tudjuk, hogy majd kétszeres fényerőt tol.
Ennyit számít a hűtés - ezért én a G szériát venném kizárólag. Telekomnál szerintem van, bár nem néztem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ndomokos #104905 üzenetére
"az én felhasználási szokásaimhoz nem tudom mennyire megfelelő az Oled, főleg a statikus tartalom miatt, mindig ugyanazok a tv csatornák logói, este sokszor bekapcsolt tv-n alszik el a gyerek néha úgy maradt hosszabb időre a műsorújság is, de elvileg a mai modellekben sok védelem van a beégés ellen"
Nekem hasonlótól égett be a Duck TV logó. Meg egyéb más is annyira, hogy nem volt egységes a panel. Védelemmel, pár ezer óra után, alacsonyabb fényerő mellett. Úgy, hogy egyébként az első két évben nem sokat, kizárólag konzolos játékra volt használva, és akkor még egységes volt a kijelző.
Viszont garancián belül az LG -nél könnyen megy a panelcsere.
"50-50 kb. Világosban oldalról kap fényt a szoba 1 nagy ablakon kb. félig engedve a redőnyt."
Ha nem kap közvetlen fénycsóvát a kijelző, akkor ez oké. Az LG szerelője azt mondta, hogy az ebből felmerülő meghibásodás sem ritka. Valószínű nem mindenkinél jelent problémát, de a panelnek nem túl jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Dark Souls sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- 3D nyomtatás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest