Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TJ2

    csendes tag

    válasz #72042496 #81933 üzenetére

    Ez a szétbontós videó már csak azért is érdekes, mert nekem sem tűnik túl minőséginek az S95B, de ebből kiderül, hogy rozsdamentes acél a keret, fém a hátlap és még panelhűtőrétegek is vannak...
    Szó se róla, én is visszasírom a B7V kecses alumíniumtalpát, de a széles műanyagtalp sokkal jobb a kábelek elvezetése szempontjából, ráadásul a látszó részén annak is van egy nagy szálcsiszolt acél lap... Ráadásul talpat amúgy is egyre kevesebben használnak.
    Persze kinek mi a minőségi, de szerintem a Samsung elég jó helyre rakta a pénzt ennél a típusnál: a képminőségre.
    Az, hogy nem "természetes" a kép, meg már hifis "szakértői" zóna, mint mikor azt mondják, hogy nem elég "levegősek" a hangszerek. De a kép közben szinte minden mérhető módon jobb, mint az LG-ké, a többi meg beállítás kérdése. Elsőre nekem is furák voltak az erős színek, meg a nagy csúcsfényerő, le is tekertem mindent. Most már kezdem megszokni, és ezt-azt visszarakni.
    Mindenesetre azt az effektet nem tudta a "régi" LG, hogy a napfényes korallzátonyos természetfilmnél olyan érzésed van, mintha kiúsznának a színes halak a képből. :)
    Egy új TV-t és egy új hifit, hacsak nincs valami ordenáré nagy hibája, akkor lehetetlen 14 napon belül igazából értékelni. Az is lehet zavaró, hogy több az "információ" a képben/hangban, ezért fárasztóbb nézni/hallgatni eleinte. Időt kell neki adni, hogy megszokja az agyunk. Vagy ahogy a hifisták mondják, hogy "bejáratódjon" a cucc. :)

Új hozzászólás Aktív témák