Hirdetés

Újabb "merénylő" érkezett a Thermalright megbízásából

A modernebb Intel és AMD tokozásokkal egyaránt kompatibilis léghűtés nem szereti a feltűnést.

A jó ár/érték arányáról ismert Thermalright bemutatta a Burst Assassin 120 EVO Dark névre keresztelt processzorhűtőjét, ami teljesen fekete köntösbe öltözött, és 156 mm-es magasságához 52 mm-es szélesség, illetve 124 mm-es mélység társul.


[+]

A konstrukció fedőlemezzel kiegészített alumíniumbordázatát hat darab, 6 mm-es átmérővel rendelkező (réz) hővezető cső köti a nikkelezett réztalpához, és lamelláira két 120 mm-es, de nem egészen egyforma (folyadékcsapágyas) ventilátort erősítettek push-pull konfigurációban. Az egyik, 25 mm vastagságú keretének sarkaiban rezgéselnyelő gumibetéttel ellátott légkavaró TL-C12B V2 azonosítóval jön, és percenkénti fordulatszáma 1500-ig növelhető, miközben 66,17 cfm-es maximális légszállításához 1,53 mmH2O statikus nyomás, valamint 25,6 dB-es zajterhelés tartozik – a másik, TL-C12RB V2 típusjelű szélgép mindössze annyiban különbözik rokonától, hogy légszállításának plafonja 58 cfm.


[+]

A 6 évre szóló garanciával megtámogatott jószágot Intel LGA115x, LGA1200 és LGA1700, továbbá AMD Socket AM4 és AM5 foglalatokra szerelhetjük fel. A vételár egyelőre kérdéses, azonban a gyártó eddigi piaci gyakorlatát alapul véve viszonylag mérsékelt összegre számítunk.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Előzmények

Hirdetés