- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Kisszaboo #71254 üzenetére
399 k most bestbytenál
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
farkas-j
őstag
Az LG C1-el ez működik nálam. Csak egy problémám van vele, hogy a Netflix nem működik. Valami olyanra tippelek, hogy a TV-n a saját LAN portját használva regisztráltam a Netflixet, emiatt nem anged be a szolgáltató az adapterrel. A HBO MAX a Youtube és minden egyéb más működik vele.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas-j
őstag
válasz emre33 #71257 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nincs türelmem újra végigmenni a TV beállításain visszaállítás után. Úgy döntöttem elég a 95Mbit-es sebesség is. Most már a saját lejátszóját is bojkottálom mert gyenge a formátumtámogatása, lassú a DLNA-ja és legfőképpen a TV nem támogatja a DTS hangot. Átálltam külső eszközökre (BeeLink GT-King S922 , ZIDOO Z10 Pro). A Netflixhez és a HBO MAX-hoz meg bőven elég a TV saját LAN-ja. Ha meg nagyon felbosszant a csatornaváltás sebessége, akkor átváltok Amiko boxra.
Egyébként számomra érthetetlen a TV gyártók fillér b@szása! "Kicsit spórolok a LAN-on, a memórián, a DTS licencen, a szoftver optimalizálásán stb." Rohadtul bosszant ez a hozzáállás. Egyébként ugyanígy jártam az új ZIDDO-val is. Kiderült megszüntették az AVI-k támogatását. Még jó, hogy a jó öreg IAMM NTR82HD még teszi a dolgát.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
1stVikman
senior tag
Eddig csak annyi, hogy szokni kell a rendszert. Nagyon.
Filmmaker módban nézem, talán ez hasonlít leginkább a régi LG-mhez. Teszt videókat lefuttatva 1 db alpixel hibát találtam, ami kék és magenta színek alatt döglött. Olyan 40 centiről már nem látszik, szerintem ez nem lesz válóok. [kép] [kép]
Pixelfrissítést futtatva magához térhet?
Kép szép egyenletes, nekem homogénnek tűnik. [kép]
Menü bonyolult, pl. egy usb-t leválasztani elég körülményes.
Ambilight az rendesen ad az összképhez.
Képet kéne jól belőni, mert most a világos részek azok nagyon azok, sötét meg túl sötét.
Van erre egy általános vagy egy jó kiindulási alap beállítás?
Illetve valami gyorsmenü pl képmód váltásra, usb leválasztásra, elalvás időzítőre?
Röviden egyelőre ennyi.Kisszaboo
Edigital-tól van, 1063€ lett a vége. (TV 1056+szállítás +utánvét)Bnorci71
Súlyra elbírtam volna, de nem voltam elég bátor, hogy egyedül emeljem. -
félisten
válasz 1stVikman #71261 üzenetére
Igen, futtass le egy 1 órás nagy tisztítást, de ha nem látod akkor mindegy is talán.
nagyon Szép homogén kijelző, ambi az meg nagyon megszerethetőÉn is már a sokadik képbeállítást használom ez lett az állandó, ha gondold elküldőm neked. Már nem úgy van a hogy régebben egyszer betettem ide, szerintem szép a kép vele kiindulási alapnak jó lehet.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
T560i
tag
Philips 806 nàl a tv csatornákat melyik gombbal lehet előhîvni hogy kilistázza?🤔😉köszi
Philips 65 oled806& Lg 55b7v Nad T758v3i Kef q950&q350&q650c 5.0,Klipsch R120sw 2db!
-
bnorci71
addikt
persze én se mertem volna egyedül kiemelni, nem azért írtam, a csávó gondolom naponta kivesz 2-3t megvolt a rutinja
ha megnyugtat én 2 hónap után is még mindig állítgatom, nekem egyénibe van a Samu Lcd-n se használtam a gyárit anno egy tesztbe ráakadtam egy kalibrálás utáni beállításra és az volt 12évigELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
greyslay
aktív tag
[kép] [kép] [kép]
Üdv. Érdeklődnék, hogy szerintetek ez a hiba mitől alakul ki esetlegesen további problémát okozhat e.
Igazából eladásra kínált tv és számomra nem okozna gondot ez a "picinek" tűnő hiba ha további meghibásodást nem okoz.
Az eladó leírása alapján nem pixel hiba csak egy halvány átlátszó függőleges sáv.[ Szerkesztve ]
"embertelen ember munka"
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
A Philips 806-osában van dolby vision vagy sincs? Youtube teszteknél nem írják/mondják, a Philips oldalán igen. Illetve ez miben kevesebb, mint a 856? Korábbi verzió? Köszönöm előre is a válaszokat! -
-
-
alaves
addikt
válasz greyslay #71268 üzenetére
Ártól függ és hogy gyári garanciaidőn belül van-e, mert ezt egyértelműen garanciális kijelzőcsere. A menüből indítható 'pixeltisztítás' eltüntetheti, de nem biztos.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Zoli1222
addikt
Köszönöm Urak!
-
paolinho
őstag
HBO Max telepítése kapcsán lenne kérdésem. Adott egy LG OLED55B8PLA tip. TV (05.40.26-os szoftverrel), amelyre képtelen vagyok az applikációt feltenni, ugyanis ez egyszerűen nem lelhető fel a letölthető appok listájában. Ha rányomok a még meglévő HBO GO ikonra, akkor egy olyan oldalt dob, amelyen a korább app nevén túl az alábbi négy sor olvasható:
GO5_TEXT_ACTIVATION_INIT
GO5_BUTTON_ACTIVATE
GO5_BUTTON_SKIP
GO5_TEXT_ACTIVATION_NOTEEzek közül csak a két középsőre lehet rányomni, amikor is azt írja ki angolul, hogy valami elromlott, próbáljam újra, és egy Exit-tel tudok innen távozni. Gondolom, nem erre keresendő a megoldás!?
Van erre a problémára valakinek ötlete? Fel lehet valahogy tenni a TV-re az HBO MAX-ot?
-
-
alaves
addikt
válasz bnorci71 #71276 üzenetére
Különböző dolgok okozhatják, panelvezérlés, alaplap, stb. Valami miatt eltérő jelet kap azon a területen a kijelző.
A cserekijelzőmön az első napokban két hibajelenség is volt, amelyeket javított az 1 órás pixeltisztítás (nem az én képeim, de pont ilyenek voltak, a fekete csík a kijelző mértani közepén, a vízszintes elmosódás pedig inkább a kijelző jobb oldalán):
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz paolinho #71275 üzenetére
Tippek:
1. Internet csatlakozás ellenőrzése.
2. A TV-n jelentkezz be az LG fiókodba (vagy regisztrálj ha nincs).
3. Áramtalanítás 2 percre.
4. A webOS újratelepítése.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
anrab
addikt
USB leválasztása: csak vissza kell lépni a tv műsorra és kihúzod.
A fényérzékelőt ki kell kapcsolni minden kép beállításnál. Az energia takarékosságot is én kikapcsoltam. Az is picit sötétít. Így kivilágosodik a kép. Ekkor már az oled kontrasztot tv adásnál le lehet venni (én) 30-ra. HDR-DOLBY maradhat 100 de ahogy jól esik. -
greyslay
aktív tag
válasz gangstagergo #71277 üzenetére
Tehát akkor azt mondod, hogy ezen felül még keletkezhet baja?
"embertelen ember munka"
-
alaves
addikt
válasz alaves #71279 üzenetére
Továbbá: nálam a C1-en, wi-fi + LG fiók: 'bejelentkezve marad' + automatikus frissítés: ki, beállításokkal az 'alkalmazáslista'-ban az ikon automatikusan kicserélődött a HBOgo-ról HBOmax-ra (kék). A fiók üzenetekben pedig azóta is jönnek az HBOmax 'örökre szóló' akciós levelei
-
gangstagergo
senior tag
-
paolinho
őstag
válasz alaves #71279 üzenetére
Köszi a tippeket!
Ezekből az Internet ellenőrzése, és az áramtalanítás ment, de a WebOS-t lövésem sincs, hogy miként lehet újratelepíteni, illetve a regisztrációt sem találom. Lehet, amikor vettem 3 éve, akkor be tudtam jelentkezni.Viszont írtam az LG-nek, ahol azt válaszolták, hogy csináljak egy rendszer visszaállítást, az megoldja a gondot.
Már el kellett jönnöm, de ha hazaértem este, tesztelem ezt. -
T560i
tag
Valakit esetleg nem érdekel egy Lg 65 oled c11 lb doboza kompletten hungarocelekkel dobozzal!!?? Nekem itt maradt a szervîz nem vitte el! Sértetlen!
Philips 65 oled806& Lg 55b7v Nad T758v3i Kef q950&q350&q650c 5.0,Klipsch R120sw 2db!
-
alaves
addikt
Samsung S95 QD-OLED 55"-ös nyitóára kb. 745 eFt lesz, ha jól emlékszem a C9 v. a CX nyitott ennyivel, illetve tavaly a Sony-k, Philips-ek, Panasonic-ok is e körül nyitottak igaz pár hónappal később (± 100-200 eFt).
Lehet, hogy még idén év vége felé kb. azonos árban lesz a QD-OLED és a WOLED
(Bár a Samsungban sem DV, sem DTS, a Sony meg jóval drágább lesz)Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Kisszaboo
junior tag
Ezek szerint igen. A 7354- es Philips LCD tévém 1 év után produkált egyszer, és tegnapig ilyen fagyást....( Remélem nem szívat meg.....a 7354- et szerencsére foglalózták, és kedden vinnék el....addig ezt meghajtom....ha ezt többször produkálja....nem is akarok belegondolni...)
Philips 65 Oled 805 , Asus Zenfone 7 , és 7 Pro
-
Kisszaboo
junior tag
válasz BoneDragon #71291 üzenetére
Mi a kemény? TV adás+ youtube? Van Blu Ray lejátszóm....
[ Szerkesztve ]
-
Pro Koryak
addikt
válasz BoneDragon #71291 üzenetére
Miért???
Én is azért vettem, mondjuk más értelmes alternatíva nem nagyon van, ja és a hd adás is néha beszarás rajta. -
Kisszaboo
junior tag
válasz Pro Koryak #71294 üzenetére
Nagyon szép a jól beállított HD adás rajta. Nekem UPC kártyám van hozzá .
-
norbertoth
senior tag
Khm sőt a tévézést sem kellene erőltetnie. Csendben olvasgatom a fórumot és látom hogy Kisstaboo -minden tiszteletem az övé már csak a kor miatt is- folyamatosan a panaszkodás, tv vásárlástól való elállások, ez már kicsit sok szerintem is. Venni kell egy ipad prot 12'9-es méretben és azon szépen lehet filmezni kicsiben, megbízható rendszeren, ha már ennyi baj van minden tévével, akkor szerintem sem kell erőltetni a dolgot. Nekem pl nagyon vájt szemem van, minden vackot észreveszek de megtanultam elfogadni a vele járó apróbb "hibákat" és már észre sem veszem. Ráadásul észrevettem hogy olyan tanácsokat ad más felhasználóknak, amiről fogalma sincs mert az oled-el való tapasztalata a nullához konvergál.
Tv adáshoz meg oled nem való, ahhoz egy 108cm-es LED tv való max, az oled nem arra lett kitalálva. Amikor én yt-ot nézek, netflix vagy bármi mást ahol többnyire 4k a minőség és átkapcsolok az M4-re a F1 miatt (főleg miután netflixen végignéztem a Drive to Survive c sorozatot) gyötrelmesen zavar a minősége a SkySports fényévekkel jobb, de az meg megint más kávéház. Lépjünk már ezen túl, megszoksz vagy megszöksz.• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
anrab
addikt
válasz norbertoth #71299 üzenetére
Én tv-nek vettem. Megy is reggeltől késő éjjelig.
Jobb rajta a tv adás mint lcd-n. Össze se lehet hasonlítani. Nekem legalábbis.
Persze mivel Android, így megy a torrent egy 500 Gb-os SSD-re.
Más meg a YouTube, HBO MAX, Facebook Watch, Chrome, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest