- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Projektor topic
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
asszem V2
Nem tudom, ezen a héten kaptam a gépet. Szerintem ingyen nagyon jó üzlet volt elfogadni :)
Én a 333-a cerkámmal nézegettem filmeket. Elvitte őket. Lehet, hogy a 4 megás videorártya segített valamit? Jó volt az a cerka, csak a lapban nem lehetett tuningolni. Ezt viszont 300 fölé fel lehet nyomni.
Van nagylemez meghajtó is benne. Jó vele nosztalgiázni. Annyira megidéztek a régi idők, hogy gyorsan összedobtam a C64-emet, és elvertem a gépet a Pitstop2-ben. Szerintem az a játék nagyon állatul meg van csinálva. Egy-két apróságot leszámítva nagyon tuti a játék! De ez kicsit off-téma lett. Egyébként megmondja valaki, miért van az a vaslemez a k6 procin? Ugyanazért, amiért a p4-en is van? Nagyon idiótánnéz ki. Kicsit elcsodálékoztam, most láttam először k6 procit.
Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Foxpost
- Parfüm topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BMW topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest