- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boby629
csendes tag
válasz Krix CS 1.6 #3323 üzenetére
Hát akkor hajrá, meghagyom az elsőbbséget én bekérdeztem a Thieye facebook csoportba, hogy kinek mi a véleménye, egy reakció érkezett, ő azt mondta, hogy nem javult a fagyás vele...szóval én nem is erőltetem egy ideig a frissítést.
Egyébként a live funkció nálad működik rendesen? -
Boby629
csendes tag
válasz Krix CS 1.6 #3321 üzenetére
Én azt a gépet használom, de nem a legújabb firmware-val, mert én is várom a tapasztalatokat, hogy ki hogyan véleményezi nekem viszonylag fagyások nélkül működik, néha wifi módban fagy be, de a videózás, fényképek, time lapse fagyás mentes, szóval így nem frissítek rá mert nem priority.
Azért majd aki verziót frissít az majd dobjon egy véleményt -
Boby629
csendes tag
Na nálam meg volt a törés teszt is a Thieye T5 edge-n Kb olyan 3 méter magasságból leejtettem betonra, nem volt tokban, rohanok le, nézem, akksi kirepült, SD kártya kirepült, az üvegpanel és a lencse első ránézésre nem sérült (végül tényleg nem sérültek), a lencsénél és oldalt a gépnek a paneljai kipattantak a helyéről, azokat visszanyomogattam, akksi vissza, SD kártya vissza (nagy nehezen meg lett), bekapcsolom, üdvözlő képernyő OK, kép OK, fotó/videó OK), szóval egy csillagos ötöst adok rá, egy kicsi benyomódással a műanyagon megúsztam
-
Boby629
csendes tag
Tudtok mondani nekem olyan képvágó/szerkesztő programot PC-re, amivel majd utólag össze tudom a képeimet, time lapse videóimat vágni, és pl. alátenni egy zenét, ilyen kis egyszerűségek. Tényleg valami egyszerűen és könnyen kezelhető program érdekel, mert nincs benne még tapasztalatom így első akció kamerám megvételével kezdenék majd bele a könnyebb dolgokba.
A Sony Vegas Pro-t ajánlották nekem mint egy opció, ti miket ajánlanátok? -
-
Boby629
csendes tag
válasz t72killer #3236 üzenetére
Hát ez tényleg siralmas amit eddig tapasztaltál a T5 Edge-vel... Én ennyire sok befagyást mondjuk lehet nem tapasztaltam, de nem is teszteltem olyan mélyrehatóan, mint te. Ha nekem már víz alatt príma videókat lesz képes lőni, akkor nagyon nem fogok rá haragudni.
Ha frissítésre adod a fejed, akkor fontos, hogy a Thieye hivatalos oldaláról húzd le a release-t, és kíváncsian várom, hogy azzal javul-e valamit a felhasználói élmény, majd jelezd be ide nekünk, sok sikert! -
Boby629
csendes tag
válasz t72killer #3226 üzenetére
Mint írtam én is fentebb (remélhetőleg olvastad #3211), hogy nálam is gyakoriak ezek a kifagyások, amiket csak aksi kivétellel tudok helyreállítani. Én bekérdeztem a Thieye facebook csoportba, hogy valakinek javította-e ezt a bugot az új verzió, és azt írták nekem, hogy nem, szóval hagyom rajta a jelenlegit, amíg ki nem jön értelmes release, addig használom így. A live funkciót még nem próbáltam, majd megnézem azt is, és véleményezem.
[ Szerkesztve ]
-
Boby629
csendes tag
válasz Donki Hóte #3222 üzenetére
oh, rendben, köszönöm.
Igazából nincs vele nagy gond, csak ezek a néhai fagyások idegesítőek, de olvastam sok helyen, hogy produkálja ezt a Thieye T5 edge alkalomadtán, aztán lehet pont ezt javítja a legfrissebb firmware, nem tudom -
Boby629
csendes tag
válasz Boby629 #3198 üzenetére
Tesztelgetem a Thieye T5 Edge-t, mondanám, hogy eddig minden szuper, de pl. Time Lapse mód felvétele, és visszanézése közben a kamerán lefagy, és random nyomogatás közbe is megtörténik ugyanez. Eddig lassabb micro SD kártyát használtam, de ma megjött a 128 GB samsung UHS-I class 10-es kártyám, és vele is ugyanez a helyzet. Valakinek volt már hasonló gondja, és ha igen, megoldotta valamivel? Pl. frissítsem a firmeware-t, vagy formázzam az sd kártyát, bár az alapból fat32-nek kell lennie.
-
Boby629
csendes tag
válasz tupacamaru #3199 üzenetére
ja persze, a link:
[link] -
Boby629
csendes tag
válasz t72killer #3162 üzenetére
Ezt még most is nehezen hiszem el, de 10 nap alatt megjött a T5 edge kamerám free shippinggel aliról Kínából! A tracking number szerint pár nap alatt repülővel elment hollandiáig, onnan 2 nap alatt ausztria, és megint kb 2 munkanap hungary, és hollandiától már a DPD szállította, itt Pesten is ők bonyolították le a kézbesítést, nagyon korrekt módon, jött az sms, stb. És ha hiszitek, ha nem, semmi vámkezelés nem történt, a kezembe nyomta a futár, és jóidő. Ennek kimondottan örülök, hogy nem kellett ilyesmivel bajlódnom, és pluszt fizetnem, mert hogy ugye mindenki írta itt fórumon is, hogy nem rendel ilyet kínából, mert vámkezelés, áfa, stb. így én is számítottam rá, de azért titkon bíztam benne, hogy azért na, csak megúszom vhogy. Annak meg különösképp, hogy kicsivel több mint egy hét alatt megjött kínából a kamerám. És igen, biztos, hogy onnan jött, leveleztem az eladóval, és írta, hogy kína, és hogy kb. 20 USD vámkezelésre számítsak. Ennek ellenére... Na mindegy, ti mit gondoltok erről? Hogyan került a DPD futárszolgálathoz? 2 matrica volt rajta, a nevem, címem, és az árat nem tüntette fel rajta.
ui: a kamera nagyon pöpec eddig, zsír új illat, jött vele a pótaksi is amit hozzá kértem, még tesztelgetem, próbálgatom, nagyon vagány. btw erre felbuzdulva rendeljetek ti is sztem nyugodtan ettől az eladótól, ezek után bátran ajánlom, biztos, hogy ő mókerolt valamit, hogy ilyen simán lejött, de majd írok neki is nagy köszönetet[ Szerkesztve ]
-
Boby629
csendes tag
válasz Norby86 #3144 üzenetére
Való igaz, érezhetően zavaró a hangzása. Hát bízom benne hogy már ki lett javítva, vagy max ráhúzom majd a legfrissebb firmware-t ha nálam is ilyen lesz, hátha van rá új release javítás.
btw az én t5 edge-m már hollandiában jár, úgy hogy kínából lett az is küldve múlt héten, így, hogy repülővel jött, remélhetőleg hamar nálam lesz. -
Boby629
csendes tag
válasz Norby86 #3117 üzenetére
Én múlt héten rendeltem meg aliról a Thieye T5 Edge-t 25 ezer forintos áron, és bízom benne, hogy átcsúszik a vámon. Valakinek van tapasztalata ezeknek a vámolásáról? Tényleg rajta fog ülni a nav legalább 1 hónapig még Mo-n, amíg hozzá nem jutok?
btw én azt a kamerát ajánlom, utána olvasva perfekt ezen az áron. -
Boby629
csendes tag
válasz Donki Hóte #3068 üzenetére
Mit szóltok a Thieye T5 Edge kamerához? Best of?
-
Boby629
csendes tag
Igen, ezt az értékelést én is olvastam most nem rég, ezért elkezdtem orientálódni a Thieye T5 Edge felé. Nagyon erre húz a józan eszem, és bárhol járok, mindenhol bátran ajánlják. Valszeg ráfizetem azt a tizenezer különbözetet, és ezt rendelem meg, mint minőségi akciókamera. Nagyon bejön nekem is vélemények alapján.
-
Boby629
csendes tag
válasz Donki Hóte #3058 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat!
A H9R kameránál azt gondoltam, adnak egy plusz távirányítótót, amivel majd messziről tudunk shotolni, amire lehet nem nagyon lenne szükségem, ergo ha csak vízbe vinném.
Nos igen, az SD kártya mérete lett volna még egy nagy kérdésem, mert a speciben valóban 32 gb-os kártyát jelöltek meg, azóta utána jártam, hogy a class 10 uhs besorolású 64 gb-os kártyákat is kezeli, de akkor ezekszerint még annál is nagyobbat tud.
Akkor ma meg is rendelem aliról eme csodás terméket -
Boby629
csendes tag
Sziasztok,
Nagyon szemezgetek az Eken H9 kamerával, amit már jó párszor ajánlottatok a fórumon, igazából nekem nem kell egy nagy igényű akció kamera, leginkább a tengerben szeretném használni majd nyaralásokon.
Még mindig ugyanúgy ajánlanátok őt, ha ebbe az ártartományba keresek low budget akciókamerát vagy esetleg már van nála jobb is, amit aliról megtudnék rendelni?
A másik kezdő kérdésem, hogy ez a vízálló tok ami jár hozzá, az a tok teszi vízállóvá, vagy csak megvédi a sérülésektől, és igazából anélkül is lehetne használni?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest