Új hozzászólás Aktív témák
-
gamesoft
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken kaptam meg a ThiEYE T5 kamerámat. Legújabb firmware van benne. Képe szép, nem fagy. Töltés gondom van vele. Ha rádugom töltőre bekapcsol és halványan világit a piros led. Leírás alapján ennek ki kellene kapcsolnia ha feltöltött. Egész éjjel töltőn volt, nem kapcsolt ki. Nem is töltött semmit bele. Kikapcsoltam a kamerát töltés közben, a piros led továbbra is világit. Szintén nem kapcsol ki és nem tölt semmit. Ha töltőre dugom, azt mutatja, hogy teljesen zöld akku kis villámmal. Töltés nélkül eddig zöld akku lefelé menő csíkkal, majd piros akku mikor lemerült. Most fehér akku áthúzva, mintha nem is lenne benne akku, pedig arról megy. Két kábellel, két töltővel próbáltam eddig. A kamerát egyszer használtam eddig, akkor jól jelezte az akkut, kb. fél óra felvételt bírt ki, de gyárilag nem volt teljesen feltöltve. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest