- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamesoft
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken kaptam meg a ThiEYE T5 kamerámat. Legújabb firmware van benne. Képe szép, nem fagy. Töltés gondom van vele. Ha rádugom töltőre bekapcsol és halványan világit a piros led. Leírás alapján ennek ki kellene kapcsolnia ha feltöltött. Egész éjjel töltőn volt, nem kapcsolt ki. Nem is töltött semmit bele. Kikapcsoltam a kamerát töltés közben, a piros led továbbra is világit. Szintén nem kapcsol ki és nem tölt semmit. Ha töltőre dugom, azt mutatja, hogy teljesen zöld akku kis villámmal. Töltés nélkül eddig zöld akku lefelé menő csíkkal, majd piros akku mikor lemerült. Most fehér akku áthúzva, mintha nem is lenne benne akku, pedig arról megy. Két kábellel, két töltővel próbáltam eddig. A kamerát egyszer használtam eddig, akkor jól jelezte az akkut, kb. fél óra felvételt bírt ki, de gyárilag nem volt teljesen feltöltve. Mit csinálok rosszul?"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni." Bud Spencer
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest