- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
#13-ban a megfelelő topic. Ezt zártam.
Atlantis -
Winner_hun
félisten
Bővebben: link
Ez zárható -
Kernel_1
csendes tag
Na ha már olcsó megoldás nincs akkor az érdekelne, hogy van-e valakinek ilyen passzív hűtője ami rezgéscsillapító is. Vélemények róla ?
-
cafat
aktív tag
Most én sem látok nála ilyen felfüggesztést, lehet levette mert kb 2hete az utolsót küldte el nekem és még nem érkezett meg az új. Itt a fóruma kérdezd meg tőle: Bővebben: link
-
The DJ
addikt
Programmal is lehet ám csökkenteni a HDD-k zaját.
A Seekelési sebességet lentebb veszed és meg se hallod a hangját, a sebességcsökkenés pedig elhanyagolható.
Én a 80Gb-os Maxtoromon próbáltam ki és tényleg hangtalan azóta -
cafat
aktív tag
Nekem is nagyon hangos volt a maxtor 60 vinyóm és én sem akartam sokat rákölteni. Főleg a rezgések zavartak amit a ház mégjobban felerősített. Én tts-nél vettem 1440ft-ért hdd felfüggesztést amit 5,25-ös helyre lehet beszerelni és még a rezgéseket is elnyeli. Szerintem nagyon jó kis cucc és még olcsó is.
Így mostmár csak a halk morgását hallom a vinyónak is.
-
Ryu77
aktív tag
Ettől olcsóbbat nem találsz.
Bővebben: link -
Kernel_1
csendes tag
Halihó !!
Azt hiszem ez a téma ide illik a leginkább.
Az a hlyzet hogy sikerült a gépemet teljesen lecsendesíteni, táp, proci hűtő, egyebek....mind halk már viszont most vettem észre amit eddig nem, hogy a HDD (maxtor 160GB) igen hangos tud lenni ha dolgozik.
Eddig a hangos cpu hűtő miatt nem is hallottam !
Tehát, én láttam hdd passzív hűtőket amik elnyelik a hangot, de 7-8ezernék kezdődnek ami nekem erre sok. A másik amit láttam azok a méretre vágott zajcsökkentő szivacsok de az áruk ugyanannyi sajnos !
Tehát örömmel venném ha valaki tudna valami olcsóbb megoldást ajánlani ezek helyett.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest