Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
csabyka666 #1 üzenetére
-
Üdv mindenkinek!
Erre a kérdésre nem találtam topicot, hát nyitottam egyet.
Szóval amiért tettem is ezt: nemrég találkoztam egy kis 3 utas hangfallal, ami méretéhez képest meglepően szépen szólt. Ezt úgy értem, hogy a magas-közép-mély egyenletesen elosztva szólalt meg, nem csak úgy direktbe, amit kap, azt adja ki. Gondoltam belekukkantok, miféle hangváltó lehet ebben.
De hangváltó nem volt benne, helyette a következőt láttam: a magas hangokat kiadó hangszóró egyik csatlakozójára (nem tudom már, hogy a '+' vagy a '-' volt) egy kondenzátor volt sorosan kötve. Ebből adódik a kérdésem is, hogy meg lehet oldani kondikkal a hangváltó szerepét?
Azért szeretném tudni, mert van itthon egy 2 hangszórót tartalmazó - saját építésű - hangfalacskám, és ebből akarom a lehető legtöbbet kihozni, torzítás nélkül. Nem akarok venni hangváltót több ezerért...
Netán van valami eljárás a kondik értékének kiszámítására?Köszi mindekinek, aki valami ötletet ad...
Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest