- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
Üdv mindenkinek.
Remélem lesz valaki okos aki tud nekem segíteni mert bajok vannak az aksimmal...Sztorim...
Rendeltem a netbookomhoz egy új aksit. 9 cellás 7800mAh-s aksi....
Meg is jött szépen... Msi wind u100 ba bele is pakoltam... tökéletes. Gyárilag az aksiban volt 60% töltés... Feltöltöttem fulra... na mondom lemerítem...
Bekonfigoltam a gépet, hogy 2% nál kapcsoljon ki filmek belőve amik le is merítették...Utána rányomom a töltöt mondom feltöltöm.... ránézek everestre ami kiírja nekem, hogy 7% amortizáció.... a fejemet fogtam.... vadonat új aksinál??? 1 feltöltés után???
Na utána meritem lefele Közben kerítettem egy "BatteriCare" nevü aksi progit ami kimutat mindent és az is 7% ot ír ki.... na de itt jön a cifra... lehúzom a töltőről erre hírtelen ez a progi a rendes értéket mutatja, hogy bizony ez megy rendesen... Pontosabban úgy jelezte, hogy fel van töltve az eredeti értékre (túl van töltve mivel a 7% ot ő leszámolta)Itt jött az a következtetésem, hogy a feltöltési szenzora rosz az aksinak...
De amikor meritem le 10% körül a gép lekapcsol...
Winfos jól beállítva... 2% nál kellene hibernálnia...
Magyarúl csak bajok vannak.Ötletek, hogy mi lehet az aksival?
Gyári hibás?
Vagy csak spontán rosszúl mér?
Vagy már mondtak egy olyat, hogy kalibrálni kellene az msi géphez, de arra meg nem találtam semmilyen lehetőséget....
Vagy valami más?Tehát tanácstalanúl állok itt mert hosszú utazásokra vettem ezt a nagy aksit és így kemény időket veszítek el.
Ezügyben kérném segítségeteket.
gfefe
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- További aktív témák...
- Ryzen PC / Ryzen 7 8700 / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 2080 S és DDR5 16gb RAM
- WORKSTATION - 3x RTX 2080 Ti / i9-10940X / 128gb RAM / egyedi EKWB vízhűtés
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest