Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
arcitec #26480 üzenetére
Előbbi hsz-ben ott az elemző teszt amiben az Enduróhoz 3 is szerepel másik 12 típussal.
Utolsók közt zárt de több ilyen táblázat is van a neten ahol nincs Garmin az élbolyban.
Viszont nem is ezen múlt a választás de ha kevesebbért, jobbat kapok vagy legalább ugyanolyan jót és tetszetősebb külsővel akkor azt veszem. -
zodo
nagyúr
válasz
MC Pite #26472 üzenetére
Tegnap rendeltem ma reggel meg is érkezett a Huawei Watch Fit 3
49.990.- Alza-bólNem jártam körbe a témát mert csak hozzávetőlegesen érdekelnek a mérési adatok és ezért csak itt-ott olvastam vagy néztem yt tesztelőket/elemzőket.
pl. a 7x drágább Garmin Enduro 3 messze földön jár pontosságban míg állítólag ~ a Garmin Fenix 7 Pro szintjén van.
Elődje a Fit 2 állítólag még pontosabb az utódnál.
Távolság, gps vagy külső mérő eszközök csatlakozása is rendben vanAsztalnál ülve pulzusmérés?
Van benneSPO2 mire lesz neked jó?
Egyel több montírozás nem árthat, kb. 1% téved az itthoni újbegyre tehető pulzoximéter értékétől.
pl: csak feltételezem de lehet segít megfejteni miért van néha szédülés érzetem, munka után a hazafelé kerékpározás közben.Amúgy egy nekem tetsző kinézetű típus, klassz üzemidővel (pl. AW szériához képest amit szívesebben vettem volna iPhone mellé) és talán valamelyest segít odafigyelnem magamra.
-
zodo
nagyúr
válasz
MC Pite #26457 üzenetére
Szia!
Ha nekem szántad akkor nálam a Garmin nem játszik.
Javarészt kerek számlap végett na meg az áruk.
"Egészségkövetés"-re pedig nekem elegendő lenne a pulzus és SpO2 mérés.
Lehet hogy más egyéb mérésekben/tudásban jobb a Garmin de ezek az általam nézett ~50k órák némelyike ugyanolyan vagy pontosabb a jóval drágább óránál.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Gondolkozom óra vásárláson, Iphone 15 mellé.
Amiket önerőből találtam azok a Honor watch 5 és Huawei Watch Fit 3
Utóbbiról tudom hogy korlátozott szinten működik iOS-el de erre tenném le a voksom ha ajánlott típus.Lényeg az üzemidő, kb. ezek a max. szögletes méretű órák mert kicsi a csuklóm.
Egészségügyi adatok érdekelnek leginkább, persze tudom hogy nem orvosi műszer szintűek de megközelítőleg jó lesz.50 vagyok, nem fő prioritás az értesítés, zene, edzés vagy alvás elemzés mert tudom hogy rossz alvó vagyok.
Tehát jó választás lehet a Huawei Watch Fit 3 vagy egyéb tipp?
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Női órát keresnék, jelenleg talán Band 3 karkötőt használ.
Ezt nézte: ARMODD Prime de nekem kicsit drága (lehet csak a szíj tetszett neki) és nincs túl jó értékelése az appnak.
Nem kell nfc, óráról hívás csak jelezze a hívást, sms-t esetleg social média értesítéseket.
Téglalap alakú legyen és tudjon Magyar nyelven.
Android telóhoz.Mik az ajánlott vételek max. 30k-ig?
Szerk:
Xiaomi Redmi Watch 5 Active esetleg?
Xiaomi Redmi Watch 4 miért kerül kb. 2x annyiba?[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Ha karkötő akkor mik az ajánlottak?
40-es nőnek, főként futáshoz kellene. -
zodo
nagyúr
válasz
Memmaao #8567 üzenetére
Egy óra szoftverétól nem várok űr sebességet bár nem tudom mennyire lassú az a lassúság de amiket bemutató videókon láttam nem tűnt fel egy-egy kisebb akadáson túl nagyobb probléma.
"Zárt a sw" nem tudom mit jelent és csak egy órát tervezek használni.
Tehát mindenképp kell wifi vagy bt csatlakozás a hétköznapi használathoz ha jól értem.
Telefonra pedig kellenek app-ok mint pl. Amazfit Watch?Frissítés és számlap cseréről mondanál pár szót vagy adnál linket a témában?
-
zodo
nagyúr
válasz
-Bagira- #8554 üzenetére
Tegnap este akadtam bele és én is így érzek.. "erre vártam".
Soha nem volt még okos órám, teszteket sem olvastam max. egy-két bemutató videót néztem meg de nagyon nem vagyok képben 44 évesen.Szóval ez a dizájn tetszik de csak is a 42mm -ek jöhetnek szóba mert pasi létemre vékony 58mm széles a csuklom.
Lehet nincs is rá szükségem de valahogy mégis vonz hogy jó lenne egy ilyen óra.
Telefonom Xiaomi Redmi Note 4 sem nyomkodom éjjel nappal max. pár email-t, messenger üzenetet váltok, ritkán nézem a face-t vagy hallgatok rajta zenét ahogy a gps-t. (gyalogos/kerékpáros)Pár szóban leírnátok a működéshez kellő feltételeket ill. miért/miben lehet jó egy ilyen óra?
Ami főként érdekelne az hívás/értesítések fogadása/kezelése, időjárás, gps használat.
Másodlagos az alvás/fitnesz montírozás, zene hallgatás.Valamint a frissítés vagy esetleges hasznos alkalmazások telepítése, számlap kinézet csere menete mennyire komplikált egy laikusnak?
Továbbá S.Holmes mire utalt a "Csak ha a szoftveres rész marad olyan csapnivaló mint eddig, akkor fabatkát sem ér." megjegyzésével?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest