- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
arcitec #24759 üzenetére
Ezt a tepsit nem fogom bringára rakni (haverom 1030asát próbáltam, de óriási, nekem felesleges, sérülékeny, külön kell töltögetnem, leszedni, felrakni, kell 3 tartó, szállításnál is figyelni kell rá, aokatir nem hallom a csipogást (a rezgést érzem).
99%ban logolok és adatot nézek, 1%ban navigálok. Volt térképes órám (meg van etrex20asom meg bringatartóm is), nem nagyon rakott hozzá sokat, úgyis a connectbe/maps.me-be tervezek és csak rátöltöm. Ha kell a térkép, úgyis map.me-t böngészek mellé.
Plusz evezéshez, gokartozáshoz és vezetéshez is gondolom valami más céleszközz kellene keresnem.Pár hete voltam megint eu legnagyobb montiversenyén, legalább 90% garmin karórákat láttam, és ennek majd fele Instinct (Fenixek, Forerunnerek a maradék nagyja), ahogy évek óta. Van még akinek ez így megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest