Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernesst
aktív tag
Szia,
Igen, sajnos benne van a pakliban, hogy az akku feladta. Viszont pár éve vettem egy bt hangszórót, elég komoly leértékeléssel, merthogy évek óta ott állt már az üzlet polcán. Otthon töltőre tettem, se led visszajelzés, se semmi. Valahol olvastam, hogy ilyenkor érdemes akár 8 órára is töltőn hagyni. Reggelre már világított a töltés jelző (zölden, vagyis tele az akksi), azóta is boldogan használom, hozza a papír szerinti értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest