Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
1 fázisú energiamérésre, online monitorozásra van olcsóbb megoldás? A házban lévő klimák felvételét szeretném látni, gyűjteni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ismer valaki olyan okos konnektort ami nem csak appon keresztül mutatja, regisztrálja a felvett teljesítményt, de mutatja is egy rajta lévö kijelzön is, vagy esetleg van egy különálló “központja” kijelzövel ami mutatja a hálózaton lévö okos konnektorok felvett teljesítményét?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz daninet #46041 üzenetére
Lehet hogy az lesz. Van egy 8 inches Fire HD tabletem használaton kívül. Még azon gondolkodok hogy az amazon echo show 8-ban van-e böngésző hogy web appon keresztül kitehessem rá ezeket, illetve hogy a tplink regiszteres konnektorainak adatai hozzáférhetőek-e valami open apin keresztül.
-
Tigerclaw
nagyúr
Tp-linkböl kasa vagy tapo platformot érdemes választani?
-
Tigerclaw
nagyúr
Otthoni hálózatot Internet felöl hogy éritek el? Csak valami dyndns megoldással vagy mondjuk VPN-t is használtok? Néztem routert VPN szerver funkcióval, az mennyire must have? Illetve melyik dyndns jellegü szolgáltatàst használtok?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz tsilver #47467 üzenetére
Kazánnál valószínüleg com és no van használva, de elég hamar kiderül ha mégis fordított vesérlésü. A com-ra megy a kazánból jövö 24V, an no-n meg megy vissza a kazánba. Esetleg a rajzjelböl is láthatod hogy no vagy nc.
_/ _ ez az no (normally open)
_._|\_ valami ilyen az nc (normally close)
a com az a common vagyis közös pont. Ez mindig használatban van.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz tsilver #47480 üzenetére
Megnézve az adott tipus netes rajzait a 72-be kell kötni egy termosztátot, sima záróérintkezövel, vagy a helyére távvezérlést, aminek ugyanez a lényege. Szóval COM és NO és hogy melyik melyikbe megy az lényegtelen.
Még pontosabban az X2-es stekker 1 és 2 pontjára, de az gondolom ki van vezetve egy külön sorkapocsra, ahova a mezei fütésszerelö is be tudja kötni a termosztátot.
-
Tigerclaw
nagyúr
TP-LINK TAPO kamerát használ valaki?
-
Tigerclaw
nagyúr
Vettem pár Tapo P110 konnektort és azt vettem észre hogy az Internet felől ugyanúgy el tudom érni, látom az élő adatait, a telefononos appon keresztül. Nyitott mindegyik magának egy portot a tűzfalamon... vagy eleve a tp-link szervere felé küldik az adatokat és én onnan kapom meg? Még pont ezután akartam beállítani ezt VPN, meg dinamikus publikus IP segítségével, de ezeket még nem léptem meg? Egyrészt fura, másrészt aggasztó, hogy ez így működik.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Degeczi #47661 üzenetére
A konnektoroknál nincs szó felhőről, és kameránál is opcionális szolgáltatásként utalnak rá. Azt írják hogy bárhonnan elérhető, de azt gondoltam hogy megfelelő feltételek esetén és a kommunikáció közvetlenül a telefonom és az eszköz között zajlik idegen szerver közreműködése nélkül.
-
Tigerclaw
nagyúr
Jobb minöségü 360 fokos turret jellegü 4k-s zoomos ip kamerát tudtok ajánlani nem túl fájdalmas áron? Mondjuk ha a zoom nagyobb akkor akár FHD is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Hiányzik a gamer érzés
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest