Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
tuff
csendes tag
Sziasztok!
Láttatok-e már olyat, hogy egy hálózati meghajtón, vagy merevlemezen lévő excel vagy word file megnyitása rendkívül lelassul. A probléma winxp prof alatt xp offic-nál jelentkezik.
A gép feltelepítését követően kb 1-2 hetet tud a user vele rendesen dolgozni, aztán akár 2-3 perc is eltelhet, mire megnyit egy file-t. A probléma nemcsak hálózati meghajtón, hanem merevlemezen is jelentkezik. /onnan nyit meg word-ot vagy excel-t/.
Már minden temp egyéb vackot töröltem, kikapcsoltam, de mindig vírusellenőrzésre hivatkozva töketlenkedik. Ráadásul full hivatalos szoftverek és több gépen is ez a jelenség.
A FŐ POÉN A KÖVETKEZŐ:
ha xp alat IP címet cserélek elindítom az excelt vagy wordot, majd kikapcsolom és visszaállítom az eredeti IP-t, akkor láss csodát MEGFÜRGÜL ÉS MEGY!!!!!!!!!!!!
Tapasztalt már valaki ilyet, vagy esetlegesen tudja-e a hiba okát?
Hol a francba kell kikapcsolni a vírusellenőrzést, mivel én a beállításokban nem találom?????
köszönettel
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest