Hirdetés
Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Lehet mégsem spyware...?
A helyzet a következő:
Win98se hun tehát, de van rajta a default mellet egy felhasználó. Ha a létrehozott felhasználó alatt telepítem, akkor a Word nem működik azon felhasználó alatt, a default user alatt (bejelentkezésnél ''mégse'') pedig kiírja, hogy nem tud indulni, mivel nem azon felhasználó alatt telepítettem. Ha a default user alatt telepítem az Officet, akkor elindul a felső menüvel, de a létrehozott user alatt pedig megint károg, hogy nem ezen felhasználó alatt telepítettem.
Megfigyeltem, hogy akárhogyan is indítom, a bal alsó sarokban ez látható:
Víruskeresés ajánlott...
és ekkor nem jön be a felső menü(tehát csak a létrehozott user alatt, def. user alatt igen).
Lefuttattam mind csökkentett módban, mind a létrehozott user alatt a következőket, legfrissebb referenciafájlokkal:
Ad-Aware, NAV2003 full scan, SpyBot 1.3
amit találtak a spyware progik, azokat leírtottam, NAV nem talált semmit...de a probléma még mindig fennáll...
megpróbáltam másolgatni a profile-on belül (application data) a fájlokat, játszadoztam velük, de semmi...
ötlet?
Aktív témák
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest