Aktív témák
-
c41r0^
őstag
annak semmi köze hozzá...
lehet ma megint megyek a helyszínre, tegnap nem sikerült megoldani...
sztem törölni fogom a usert és létrehozok egy újat, és megnézzük, megy-e
De ilyet még nem láttam win98 alatt, hogy csak egy adott user alatt működik egy program, ami telepítve lett (kivéve ugye az only for me/anyone típusúakat). Az, hogy telepítem csökkentett módban (vinyón a telepítőkészlet), és nem indul el egy adott user alatt, az nonszensz...
inkább olyasmi lehet, hogy az adott user olyan makrót akar futtatni, amitől kifexik a Word menüje...nem lehet ez? igaz akkor a def. user alatt mérnem fexik ki, holott ott is kiírja, hogy víruskeresésre van szükség...
komolyan mondom hihetetlen...
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
lődd már ki a nortont egy próba erejéig...
-
c41r0^
őstag
Lehet mégsem spyware...?
A helyzet a következő:
Win98se hun tehát, de van rajta a default mellet egy felhasználó. Ha a létrehozott felhasználó alatt telepítem, akkor a Word nem működik azon felhasználó alatt, a default user alatt (bejelentkezésnél ''mégse'') pedig kiírja, hogy nem tud indulni, mivel nem azon felhasználó alatt telepítettem. Ha a default user alatt telepítem az Officet, akkor elindul a felső menüvel, de a létrehozott user alatt pedig megint károg, hogy nem ezen felhasználó alatt telepítettem.
Megfigyeltem, hogy akárhogyan is indítom, a bal alsó sarokban ez látható:
Víruskeresés ajánlott...
és ekkor nem jön be a felső menü(tehát csak a létrehozott user alatt, def. user alatt igen).
Lefuttattam mind csökkentett módban, mind a létrehozott user alatt a következőket, legfrissebb referenciafájlokkal:
Ad-Aware, NAV2003 full scan, SpyBot 1.3
amit találtak a spyware progik, azokat leírtottam, NAV nem talált semmit...de a probléma még mindig fennáll...
megpróbáltam másolgatni a profile-on belül (application data) a fájlokat, játszadoztam velük, de semmi...
ötlet? -
törölt tag
no ugye, mindig figyelmen kívül hagynak :((( és ráadásul ma még meg is kaptam egy ''kedves'' mod-tól, hogy ''szétfragmentálom'' a fórumot... :(
-
X-COM
nagyúr
hát, ha csökkentett módban jó, akkor szerintem elég egyértelmű, hogy valami vírus/spyware/meghajtó lehet a bűnös
-
törölt tag
nekem tökéletesen műxött ez a kettő így, de akkor volt csak bajom vele, amikor vmi vírust/férget kaptam, de akkor már az ie is megkergült, sztem futtass egy av-t a biztonság kedvéért :)
-
X-COM
nagyúr
egyébként csökkentett módban mi a helyzet a menükkel?
-
Flashy
veterán
tipikus példája annak amikor a microsoft oprendszere a microsoft office alkalmazáscsomagjával sem kompatibilis :)
-
X-COM
nagyúr
az office resource kit-ben van egy office removal wizard
de szerintem más jellegű lehet a probléma, sajna jónéhány 98+office2000 kombó van még itten és sohasenem volt hasonló probléma -
c41r0^
őstag
Sziasztok!
Adott egy gép Win98se hu-val, és egy MsOffice2000 van telepítve rajta. Egyik napról a másikra a Wordben a felső menüsor eltűnt, a lap az egész képernyőt beteríti, és sehogy nem lehet elérni a menüt (Alt+nyilakkal sem, egyszerűen nincs ott...).
Többszöri újratelepítés (MsOffice2000 fizikailag más helyre is) sem segített a problémán.
Ezzel a géppel már az is előfordult, hogy az Outlook Express menüsora is eltűnt, de azt néhány újraindítás után vissza tudtam hozni (nem a megjelenítési eszköztárban való kikapcsolásra gondoljatok, hanem arra, hogy a szürke sáv ottmaradt, de a gombok már nem jelentek meg).
Valami megjelenítési komponens nem lenne jó, vagy mi a szösz?
Valakinek van ötlete?
u.i.:az office uninstall után lehet, hogy ki kéne bogarászni a bennmaradt registry bejegyzéseket...? majd megpróbálom
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest