Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
csudri
őstag
Van még olyan bolt, ahol van bármi sulinetre? Mert el kellene b@sznom még 60k-t. De amiket kinéztem már réges-réges rég elvitték, vagy nem lesz idén. Ha tud valaki helyet Budapesten, akármilyen eldugott kis boltot, ahol van még Codegen 8011-es házikó vagy valamilyen elfogatható vidkari (ti4200 vagy 9600pro esetleg Xt) vagy valami böhöm táp az azonnal szóljon!
Még mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért vagyok olyan láma, hogy csak most szenvedek vele, azért mert apám nem volt itthon (értsd az országban) és így nem tudtam elrángatni a boltba.
Minden segítséget előre köszönök!
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest