Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Feltettem pár kérdést a [Re: ]PH! absz. kezdőknek c. topikban, de még nem jött rá válasz. Azt már látom, hogy ide az mind sok lesz, úgyh. 2 kérdésem lenne:
-készülő, de még nem publikált címlapos írásomhoz hol tudok hozzáférni szerkesztési szándékommal? Mert ha elfelejtem a linket, akkor úgy tűnik, elveszik ez a lehetőség.
-lehet itt a bibi, de a címében miért jelent meg az, hogy "(törölve)", ami szerkesztés nézetben nincs ott? -
Hunmugli
aktív tag
Anyátokat...

BlackSoul köszi, te jó arcnak tűnsz. A többiek érezzék magukat beoltva. Remélem csak a topik teszi

-
Hunmugli
aktív tag
Ááá... Értem... Ott segítőkészebbek lehetnek az emberek

Valami értelmes hsz, ami nem hszfarm és többet mond
mindenegy szónál? -
Hunmugli
aktív tag
Sziasztok!
Mi a különbség jelen topik és az Azonnali fáradt gőzös kérdések órája topik között? Arra már rájöttem, hogy az azonnali kérdések témája IT/HW téma, ez ugyanis le van írva az összefoglalóban.
Lehet ebben a topikban offolni? MM elméletileg lehetséges?

Ha valami információ gyorsan kell és nincs időm keresgélni a topikot (tipikusan pl. a melyik topik az, amelyik.../vagy mi), akkor arra itt is választ kapok? (Szigorúan olyan infó persze, amire a Google első találat nem ad választ
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- DJI mini 3 drón display unit
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest