- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
bolondember
üzenetére
Aham SP2. Azért látom a kékhalált,mert kivettem az automatikus újrainditást. Igazából pár napja próbáltam ki az Eve-t, mert volt 1 kis szabadidőm. Erre ahányszor elkezdenék csatázni, kapom a kékhalált. Eseménynaplóban mindig ez a pár folyamat döglik meg. Régebben is volt kékhalálom,de mondjuk akkor pl,ha 3-4 napig ment a gép, és Lineage 2ben elinditottam 4-5 klienst (tehát nagyon ritkán) . Lehet kéne futtatnom egy memtestet, vagy nemtom :S
-
CactuS
Arcképgyáros
Jó reggelt!
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Kicsit idegesítő egy idő után
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha jól tudom, akkor holnap az szombatnak minősül.
-
CactuS
Arcképgyáros
Hohoho!
Eltunok ismet,ezuttal 2 napig teljesen elvagom magam a geptol. Megyek vitorlazni, igaz, most csak 2 napra

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
venember83
üzenetére
+1
-
CactuS
Arcképgyáros
Nekem szüleim dohányoznak (édesapám szivarozik, anyum erős dohányos) szóval a füst engem nem zavar még evés közben sem,mondhatni hozzászoktam. Viszont értékelem, ha valaki megkérdezi, hogy rágyújthat e. A páromnál pl jobban zavar az, ha káromkodik, mintha dohányzik.
ps: bocs, ha furcsán irok majd,de bort kostoltam apummal, és jól sikerül

-
CactuS
Arcképgyáros
Aloha!
-
CactuS
Arcképgyáros
Remek... felébresztettek... közölték, hogy egy évvel öregebb lettem, és röüljek neki... és esik az eső, igéretes napnak néz ki..
-
CactuS
Arcképgyáros
Nah, ennyinél untam meg...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem szakad, azzal nincsen gond, csak a csomagvesztéssel vannak apróbb gondjaim...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
bolondember
üzenetére
Komolyan mondom az ADSL is szar volt, de az legalább fixen szar... Erre meg mondjuk minden 2. nap rájön, és ha valami csodálatos módon tudok beszélni az ügyfélszolgálattal, akkor ők közlik, hogy hát náluk persze minden szép, minden jó, minden csodálatos...
-
CactuS
Arcképgyáros
Ilyen csodálatos nettel szerintetek mit lehet kezdeni? Kezd nagyon elegem lenni ebből a tré szolgáltatóból, ügyfélszolgálat soha nem elérhető, stb, stb...
-
CactuS
Arcképgyáros
Orias Schnauzer
Egyébként E Kadett óta opelosuk vagyunk. Ez még megfizethető, és nagyon nagy gondunk még egyik autóval sem volt
Egyébként hál istennek még nem ez az új nyújtott szemű,hanem a régi szögletesebb,karakteresebb változat. Szerintem kifejezetten pofás kis dög, és idehaza nem rohangál belőle túl sok ( A sedanból dögivel, a Caravanból jóval kevesebb)bolondember: Amennyire én tudom az 1.9es 150 lovas erőforrás arról a vidékről érkezett, az tuti, hogy nem az opel sajátja

-
CactuS
Arcképgyáros
Hogy a fenébe ne

1) Nagy kutyások vagyunk, sedanban ciki a szállítás
2) Caravan mániás vagyok, C Vectrában szerintem szebb a Caravan, mint a sima
bolondember: Előzővel is csak az volt a baj (B vectra), hogy valaki porrá zúzta. Ez sem új, 3 éves lesz, viszont már erősebb a mocija (1.9@150Le), 6 sebességes és valahogy sokkal stabilabbnak tűnik a kanyarokban. Mondjuk ez lehet részben a 215/50R17es kerekeknek is köszönhető, de akkor is tetszi

-
CactuS
Arcképgyáros
Szép estét!
Na meglett az utód
Bár az öröm nem felhőtlen, és nem sajtá kép, de majd idővel pótolom 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- BMW topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Projektor topic
- Yettel topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs