Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
A Bidapestieket kérdezném,hogy a napokban egy fél napot,a kerepesi,fogarasi út körül kellene eltöltenem Van ott a közelben vmi pláza,vagy bevásárlóközpont? Az arena plázát azt tudom,de az igencsak messze van oda.
Köszönöm. -
Remekelek28
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Köszi,most egyelőre pihen egy árnyékos helyen.
Én már dobozos sört is láttam úgy szétcsattanni egy esés után,hogyha az valakinek a kezébe van,niztos szétvagdossa. Az a nyomástól ment szét,de ebbe még gáz is van. Ezért tartottam tőle.
Ja cserélhetős szódát is láttam felrobbanni egy boltba,kb 4 métert repült 2 sorral arréb szedték össze a darabjait. Szóval szerintem nem vicc kategória. -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
kb 2-3 méterről kiesett az ablakomon a betonra a Raid légyirtóm. Kb egynegyed anyag van még benne. Meg merjem fogni,esetleg használhatom is. Vagy innentől robbanásveszélyes? Az előbb mondjuk arréb raktam,ahonnan leesett,de lakásba nem vinném be. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest