Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
senior tag
válasz
Hiperwolf
üzenetére
Neem volt.
Múltkor ugye itt panaszkodtam a szúnyogokra, most egy léggyel nem bírok el! Ledőlök az ágyba, állandóan zaklat, mindig csak rám száll, idegesít
Kimegyek a Morteinért, de mire vissza érek nem látom sehol, gondoltam cseles, megvárja míg vissza fekszem, így hát a "Rovarkövetős technológiával" megspékelt spray-el karöltve dőltem le, de csak nem jött elő! Mindjárt fújok vele egyet csak úgy, hátha a rovarkövető cucc aktivizálja magát 
-
haromegesz14
senior tag
Ma ahogy ettem egy tányér finom húslevest, egy gyerekkori esemény ismételte meg önmagát. Miközben lapátoltam nagyban be a finomságot, hirtelen tüsszentenem kellet, pont akkor amikor a kanalat a számba vettem, így a leves egy része az orrüregembe költözött. Közben persze próbáltam menteni a menthetőt, tehát próbáltam nyelni is, így talán csak egy-két csepp lé vándorolt az orromba, azonnal kifújtam és találtam tésztát is!

Remélem minden kijött
-
haromegesz14
senior tag
Hogy minden szúnyog azonnal eltűnik, amikor kezembe veszem a Morteint, majd mikor vissza viszem a helyére, az összes előkerül, pár új haverjával együtt

-
haromegesz14
senior tag
Mit gondoltok, ezek a konzerves húsos macska eledelek alkalmasak emberi fogyasztásra? Eljött pár haverom, mert állítólag ígértem nekik finom csilis babot, de a darált hús elfogyott ...

-
haromegesz14
senior tag
Egy ilyen OFF topikban mi számít OFF-nak?

Új hozzászólás Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kimegyek a Morteinért, de mire vissza érek nem látom sehol, gondoltam cseles, megvárja míg vissza fekszem, így hát a "Rovarkövetős technológiával" megspékelt spray-el karöltve dőltem le, de csak nem jött elő! Mindjárt fújok vele egyet csak úgy, hátha a rovarkövető cucc aktivizálja magát