- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Igen én is kb. ilyen képet vágtam amikor elkezdtem olvasni, hogy "porcdaganat.. megfaragták, csontlemezes beültetés volt" meg "A legszükségesebb gyógyszer, a punciszaft még sajna lemaradt róla.." aztán utána visszaolvastam hogy milyen testrészről is van szó

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Nos igen, az életben nem azok az emberek lesznek igazán sikeresek, akik nagyon különlegesek, vagy valami nagyon különleges dolgot csinálnak (ők leginkább öngyilkosok lesznek vagy bolondok házában kötnek ki). Sokkal inkább azok, akik egy tulajdonképpen egyszerű, kézenfekvő dolgot megcsinálnak tökéletesre. A srác kitűnő példa erre, de hogy infós példát mondjak, az Apple is pont erre játszik rá.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Csatlakozom, valahogy füllbemászó a zongora és az énekhang is. Mint ahogy nekem bejön az átdolgozása is (aka Cherry Chocolate Rain), ami szerintem javítva az eredeti azon hibáját, hogy kicsit unalmas a szám vége fele

Amúgy annak ellenére, hogy döbbenetes ahogy énekel, kicsit túl van misztikálva: szerintem egy jó énekhangú és nagytüdejű ember megfelelő gyakorlással elég hasonlóan tudna énekelni. Neki csak annyi az előnye, hogy alapból ilyen a hangja (youtube-on található vele pár interjú, ott hallatszik, hogy ha simán beszél, akkor is hasonlóan mély és öblös hangja van). -
Cathfaern
nagyúr
Biztos megint benne van a hiba, de ha egy USA beli gyártó egy adott terméket esetén a saját webboltjában a két különböző kinézetű modellt azonos áron adja, akkor a magyarországi forgalmazó miért adja 3ezer Ft-os különbséggel?
(15k vs. 18k, szóval nem is elhanyagolható a különbség). Tudom rendeljem meg a webboltból, de ott egyetlen szállítási lehetőség van, az pedig majdnem ugyannyiba kerülne, mint maga a cucc... -
Cathfaern
nagyúr

Kár, hogy nem átlátszó háttér, ha nem kéne indulnom zh-ra, megcsinálnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Gyógymatrac / matrac
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Gurulunk, WAZE?!
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Napelem
- További aktív témák...
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(15k vs. 18k, szóval nem is elhanyagolható a különbség). Tudom rendeljem meg a webboltból, de ott egyetlen szállítási lehetőség van, az pedig majdnem ugyannyiba kerülne, mint maga a cucc...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)