Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
remélem, az enyimé üdítően ironikus volt számodra.

egyébként meg igen, divathullámok jönnek-mennek a témaválasztás terén is.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ez mindig így van és nem csak az "OFF-topic" írásokban. Nyugudtam megnézheted a szakmaiakat is. Egy laptop "tesztet" követi még 12, egy videókártyás írást 24, telefonost 36, stb.
Ráadásul még csak ezt sem lehet mondani, hogy nincsenek közte jók is. Ezért is nem értem a szerzőket, miért nem tudnak várni 10-15 napot, miért annyira sürgős a megjelenés, mikor éppen van már ilyen témájú írás a címlapon, így ráadásul biztosan elveszíti a kiemelésre lehetőségét is.Ezen már régóta gondolkodom. Úgy látszik a témák ragályosak.

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Dobj be egy "Szakítottam. Istennel..." jellegű írást, esetleg a végére összejöhetsz egy másikkal, közben macás-kardozós kalandok, stb. A szinopszist ingyen adom...

Tildy:
Akkor legyen benne vindózos bonyodalom is.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Azt mondod, hogy ne írjak?

Ui.

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Mert jön a tavasz...
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Egyre több ember akarja megmutatni, hogy ő is tud firkálni. Elindul egy témahullám, azt meg akarják lovagolni... Személy szerint jobban szeretem a ritka, de összeszedettebb írásokat, mint ezeket a dömpingeket, de hiába, ez a közösség. Majd ha felmerül megint valami népszerű, akkor abból születik sok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor legyen benne vindózos bonyodalom is.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)