Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork
üzenetére
Érdekes manapság ez hogy státuszszimbólum. Főképp egy tokban/fóliával védett akármilyen telefonnál, ami valljuk be... egy telefon. Ebben Pacák elvét követem, veszek egy számomra megfelelő Xiaomit 3 évre, és puff, kiszolgál. Ha sokkal drágább/gyorsabb/szebb/más telefont vennék se tudnám jobban kihasználni, vagy mire igen, elévül.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Szerintem egy telefon nem lehet státusz-szimbólum manapság,max az ostobák gondolhatják ezt akik megjátszák magukat.
Mert hát a 10 éves gyereknek is megveszik a szülők a 600k telefont.
És most látod magad előtt a képet,amikor 10éves "Lacika" jön haza a suliból a legújabb telefonnal,mellette pedig elhalad 40 éves "Béla" aki hitelre vagy részletre megvette az iPhone 15pro max-t és azt gondolja,hogy ettől ő most lesz valaki!
Szerintem ez nagyon kínos és nevetséges is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 3,5" Asztali HDD-k 1TB 2TB WD green, Toshiba, Seegate
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest