Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
hehe good luck nekik, mondjuk az is vicces, hogy több mint fél év múlva jön az ember (addig még 10x meggondolhatja / stb)
én úgy nyomtam a tavasszal, hogy du 5kor elküldtem a felmondó emailt, este 9kor jött az email h akkor ok, másnap adjam le a gépet... akkori főnökömnek 1 éve volt 3 embere + pár héten belül érkezett a 4. + két nyitott pozícióra ígéret q2-ben, most van 0 embere és 5 külsőse... biztos jól haladnak a dolgok

ja múltkor volt egy vicces telefonhívásom, nagy lendülettel felhívtak, hogy megkapták a cv-m, tök jó. mondom tényleg tök jó, meg tudja nézni, hogy mikor küldtem el? nov 25... mondom igen, valóban kaptam egy autotamat emailt aznap, csak én febr 1én jelentkeztem, egy óvatos óra volt kitölteni mindent a rendszerükben, aztán 3 nap múlva jött egy email, hogy ez a pozíció váratlan biznisz reasonok miatt megszűnt. de azért érdekel?

-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Grat!
Kéne indítani egy ilyen reverse bootcampet, ahol IT pályaelhagyókat átképeznek péknek, autószerelőnek, duguláselhárítónak.
Én legszívesebben most napszámosnak mennék el szőlőt metszeni a hegyre, vagy pásztornak.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
kuzdjenek -
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
na, elmész péknek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest