- Apple MacBook
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tavaszi hardvernyitány
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
Nemnem...
Vista Ultinak esett neki. Az volt a "bemutató" célja, hogy demonstrálják az új alapokra helyezését az egész termékvonalnak. Engem meggyőzött egyébként.Höhö, passz. Állítása szerint kikapcsolt minden homokozót és védelmi mechanizmust a Vista Ultimate alapinstallban. Notebook bekapcs, Vista Ultimate telepít, ~20 perc magyarázás-piszkálás, netről lehúz, betesz sarokba. Ebédre hibakép. Nem sasoltam, de elvileg nem nyúlt hozzá senki. Közben ment a konzoldemó...
Jó tudású figura volt, vmi német ms tech prof. Annyi okosságot mondott, hogy csak a nagyon visszatérő címszavakra vagyok képes visszemlékezni... Sandboxes, char-only, bsd like, stb...

Lortech:
Pont ez a lényege, hogy nem szar. Végre rendesen körbebástyázták a futó processzeket. Oké a processzek lehetnek "szarok", de ez már nem igazán érint. Jó, hogy leesett a lényeg... 
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vista Ultinak esett neki. Az volt a "bemutató" célja, hogy demonstrálják az új alapokra helyezését az egész termékvonalnak. Engem meggyőzött egyébként.
Pont ez a lényege, hogy nem szar. Végre rendesen körbebástyázták a futó processzeket. Oké a processzek lehetnek "szarok", de ez már nem igazán érint. Jó, hogy leesett a lényeg...