Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Kicseszett veszélyes üzem. Egy kisebb targonca alsó hangon 5 tonna körüli önsúly. Egy nagyobbacska suv olyan 2 tonna. Ha hibrid, akkor esetleg kicsit több. És ehhez jön a teher. Meg az emelésből adódó energia: mi 8 méterig dolgozunk az emelőárbócosokkal. Az a földszint + két emelet szintje. Egy 600+ kilós raklapnak kicsit túlnyúlva egy 250 cm hosszú villa végén vajon milyen forgatónyomatéka lehet már, amit a gépnek meg kell fogni? És akkor jön a takarítónő, és besétál a partvissal a villa alá. Aztán én leszek lebaszva, hogy agresszív vagyok a külsős cég munkatársaival…
Amúgy sincs becsülete a targoncának: úgyis megáll, nyugodtan kilépegetnek elé… Egyeseknek semmi kedve az élethez. Szóval épp elég szar dolog akkor is, ha az ember nem hibázik. Ha meg igen… hát, ezt nem fogja meg egy fémkorlát. A téglafal sem feltétlenül… Szerencsére keveset vezetek, csak besegíteni szoktam, pedig amúgy jó móka, szeretem csinálni, de lehetőleg tényleg csak akkor, amikor még egyedül vagyunk a raktárban, ahogy egyre többen lesznek, már nagyon frusztráló mindenkire vigyázni - helyettük is. Amúgy is safety freak vagyok, ezt most mégis benéztem…
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- Technics SA AX530
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest