Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt a 10 emeletesek nagy része egy H alakú folyosóra van osztva, ahol 2x4 lakás található. Ez nagyon zsúfolt főleg ahol több kisgyerekes család lakik. A 4 emeletesek mind 3 lakásosak, és lift se gyakori. Bár én nem szeretem a tömeget, pont ilyet kerestem, egyrészt befektetésnek (egyik egyetemtől 150-200m-re, másiktól 1000m-re), másrészt laktam már ilyen lakásban, és akkor bejött. Persze én is családiban nőttem fel, és öt év múlva az a terv, de még most főleg anyagi szempontból nem aktuális (min 20km-re lakás, két autó, vagy 15-20 év hitel és környékbeli lakás, de röghöz kötés).
#77011 fokukac: Ilyen szempontból elég egy idióta szomszéd aki egész nap fúr/farag. Vagy épp most divatos Csok kedvezményre 3 gyereket nevelő panelban élő kiscsalád "zaja". Falun nőttem fel, elég nagy családi házban, most úgy vélem, hogy nem tudnék gyereket nevelni panelban. -
parandroid
félisten
Majdnem 10 évet lehúztam ásványvíziparban, nyugodtan idd a csapvizet. Nem az ásványvizek minőségével van a baj generell, hanem ha tényleg megbízható minőséget akarsz, akkor azt kb 2-3 prémium gyártó tudja (annyit meg épeszű ember nem ad vízért, főleg ha azzal is főznél), a többi általában megbízható, a legalja sajátmárkás ásványvizek helyett meg akkor már inkább tényleg csapvíz.
Cserébe iszonyatos környezetterhelése van a műanyagpalackoknak (meg az egyéb csomagolóanyagoknak, meg úgy általában a fölösleges palackozásnak is, inkluzíve logisztika, azaz szállítás-tárolás-árukezelés).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest