Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Persze, ez teljesen jogos felvetés , mitöbb vannak olyan területek , ahol anyanyelvén tud csak teljesen jól kibontakozni az ember, mert az arnyalatbeli különbségek felnagyítódnak. Bár kukac szavaiban én kis lesajnalast is éreztem , aztán lehet én értem félre .
Mondjuk nekem élénken belém égett, hogy gyerekként azért kellett igencsak nélkülöznöm, mert a család röghözkötött volt, azért nem mehettem 8 osztályos gimibe az Apaczaiba, ahova meghívólevelem volt tanulmányok alapján, mert jajj a gyerek elkerül . Nem akarom ezt a gyerekeimnek . Viszont kb egyetlen szavukba kerülne, ha ők a magyar közvetlen család közelében szeretnének nagyon lenni , akkor fordulhat igencsak a sorrend. Szeretnek egyébként Magyarországon lenni .
Mi is kényelmesek vagyunk, de van amivel együtt tudunk élni , van amivel nem. Márpedig - és ezt talán te is tapasztaltad- iszonyat hajtás van. Elegünk van abból , hogy szombat éjjel is hajnali 4-kor még ügyeletben van Esm, és millió fontok múlhatnak a dolgon, ha elcsesz valamit( online tranzakciók) . Miközben itt ez a vírus is, veszélyeztettek vagyunk. Most is lehet nem us engedjük a gyerekeket vissza suliba, mert simán hazahozhatjak. Eddig megúsztuk .
Nem fogjuk az általános nemzeti jólétet nézni, csakis hogy a gyerekeknek és nekünk élhető legyen, egy fenntartható világ mellett persze ( zöld energia, meg ilyenek ) Remelem közel sem félreérthető amit írok .
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Horgász topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55QNED87A / MiniLED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest