Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Mi a kerékpártúrán szoktunk bemenni reggelizni egy helyre Bgyörökön. 1300 Ft egy 3 tojásos rántotta.(3 tojást elüt, felveri habverővel, megsózza, kisüti. semmi olyan, hogy 14 féle kelet-indiai fűszer menne rá, vagy hogy madagaszkári selyemtollú fürjek tojásai lennének) Egyéb feltétek (paprika, hagyma, sonka, mittudomén) 200-400 Ft. És ott mindig megfogalmazódik bennem, hogy igen, kereshetnénk egy olcsóbb büfét is, vagy vehetnénk 2 zsömlét meg felvágottat 200 Ft-ért, és különösen, hogy az itthon 35-42 Ft per darab tojást vajon hogy sikerül 433 Ft/darabra felárazni, de igazából én nem a 3 tojásomat fizetem ki, azt adhatnák ingyen is. Én a helybérletet, települési adót, ifát, séf munkabért(2 perces meló), pincér munkabért, rezsit, egyéb költségeket, és a feltételezett nyereséget fizetem ki 1300 Ft-ért. Csak ez hülyén mutatna az étlapon, a rántotta 1300-ért mégis emészthetőbb.
Ez most csak úgy eszembejutott, nem is kapcsolódik a csetfolyamhoz, Balaton is, csak úgy minden évben elmerengek rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest